Anna GamburgAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Gamburg-ről van szó. A Anna Gamburg-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Gamburg-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Gamburg-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Gamburg-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Gamburg-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Gamburg (* 1988 , Izsevszk , Oroszország ) német hangszínészn és msorvezet . kölcsönöz szerepek játékfilmek, televíziós sorozat, rádiójáték, a reklám és a számítógépes játékok a hangját, és mérsékldött a heti 2014-2016 méret Russland.direct meg Russland.tv, a Web TV online újság Russland.ru .

Politikai elkötelezettség

Gamburg élesen bírálja a szövetségi kormány intézkedéseit a németországi COVID-19 járvány ellen, és támogatja a németországi COVID-19 járvány miatti védintézkedések elleni tiltakozásokat . A tüntetéseken való részvétel mellett (beleértve a " Freedom Parade " -ot Michael Bründel ("Captain Future") és Hildmann Attila mellett ), szöveges és videós hozzászólásokat tett közzé közösségi médiájában, YouTube-csatornáján és a Corona -Protest újságban "Democratic" Ellenállás".

Beszél szerepek (kiválasztás)

Játékfilmek

TV sorozat

Videójátékok

  • 2015: Assasin's Creed Syndicate (mint Lucy Thorn )
  • 2018: Wario Ware Gold (szerep ismeretlen)
  • 2019: Team Sonic Racing (mint Amy Rose )
  • 2019: Mario & Sonic a Tokiói Olimpiai Játékokon 2020 ( Amy Rose néven )

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Twitter @SchwarzePalmen [1]
  2. YoutTube "Capital Studio" csatorna [2]
  3. YouTube-bejegyzés: "Szomorú vagyok, megrendülök, sokkolok": [3]
  4. Felhívás a következre: "LIED, GÖNYÖR, MULKEDETT KOSÁR: MEGYEM A BÍRÓSÁGRA!": [4]

Opiniones de nuestros usuarios

Eszter Csordás

A Anna Gamburg nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Ivan Laczkó

A hozzám hasonlók számára, akik a Anna Gamburg keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.