Anna FedorovaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Fedorova-ről van szó. A Anna Fedorova-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Fedorova-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Fedorova-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Fedorova-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Fedorova-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Fedorova ( ukrán Anna Boryssivna Fedorova ; született február 27-, 1990-es a Kijev , ukrán SSR ) egy ukrán koncert zongorista .

Élet

Anna Fedorova született Kijevben február 27, 1990 , röviddel az összeomlás a Szovjetunió , és tanult a Kijevi Állami Zeneakadémia elnevezett Mikola Lyssenko , majd a Royal College of Music in London . 16 évesen debütált az amszterdami Concertgebouw-n . 2013 szeptemberében nyitotta meg a vasárnap reggeli koncertsorozatot a Royal Concertgebouw-ban Sergej Rachmaninoff 2. számú zongoraversenyével. Els zenei albumai 2014 szén jelentek meg, majd 2016-ban jelentek meg. 2016-ban Európa, Észak- és Dél-Amerika és Ázsia koncerttermeiben jelenik meg, ideértve a Filharmónia Zenekart , a Királyi Filharmonikus Zenekart , a Bournemouth-ot , a Kiotói Szimfonikus Zenekart és a Kanazawa együttest. .

Kitüntetések

Anna Fedorova számos kitüntetésben részesült, köztük a "Nemzetközi Rubinstein In Memoriam zongoraverseny", a fiatal mvészek nemzetközi Chopin versenye és a lyoni zongoraverseny. Megkapta a Verbier Festival Academy Award-ot is.

web Linkek

Commons : Anna Fedorova  - képgyjtemény

Egyéni bizonyíték

  1. Anna Fedorova a rateyourmusic.com oldalon ; megtekintve 2021. június 25-én
  2. a b c zongoraszólista Anna Fedorova a philsw.de oldalon ; megtekintve 2021. június 25-én
  3. B a b Profil Anna Fedorova a St.Gallen Színház honlapján; megtekintve 2021. június 25-én
  4. Fed Anna Fedorova a classic-con-brio-n ; megtekintve 2021. június 25-én

Opiniones de nuestros usuarios

Regina Kollár

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anna Fedorova, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anna Fedorova., Ez egy jó cikk a Anna Fedorova

Lidia Kertész

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anna Fedorova