Anna EwelinaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Ewelina-ről van szó. A Anna Ewelina-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Ewelina-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Ewelina-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Ewelina-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Ewelina-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Ewelina (született július 26-, 1985-ben a Danzig , Lengyelország ; valódi neve Anna Ewelina Cieplinski ) egy lengyel-német színészn , zenész és hang színészn .

életrajz

Négy éves korában Anna családjával Németországba emigrált, és kétnyelven ntt fel Aschaffenburg kerületében , ahol a Maria Ward iskolába járt. Kiskorától kezdve érdekelte az idegen nyelvek és kultúrák, valamint a színészet. Ewelina óvodától középiskoláig játszott. Ugyanakkor énekesként és gitárosként tevékenykedett különböz zenekarokban. 2004 és 2006 között a Sechs on the Beach feldolgozózenekarban énekelt .

2004 és 2007 között államilag elismert színésznként tanult a Frankfurt am Main-i Stage & Musical Schoolban . 2005 és 2007 között a. a Stadttheater Aschaffenburg produkcióiban látni különböz vezet szerepekben, mint pl B. A MutterliebeMutter által Heinz Kirchner és a játék Reiher által Simon Stephens .

Számos rövidfilm mellett Anna Ewelina 2006 -ban debütált televízióban Jasmin Bausch szerepében az Unter uns napi szappanban (RTL, Grundy Ufa). 2007 és 2011 között Lara König szerepét játszotta a WDR Die Anrheiner cím sorozatában ( Zieglerfilm Cologne ).

2010 -ben és 2012 -ben MK Lewis és Tim Phillips mellett tanult Los Angelesben , Hollywoodban . Egy interjúban ezt mondta MK Lewis -rl: "Sehol sem tanultam ennyit a színészetrl, mint vele!"

A 2011 -es müncheni filmfesztivál keretében megrendezett Self made Shorties Festival -on Anna Ewelina -t jelölték játékfilmjéért, a közel 15 résztvev legjobb 15 beadványa között. 2015 -ben a Self Made Love Shorties zsrijének tagja volt Jule Ronstedt és Alexander Held társaságában.

2012 -ben els helyezést ért el a 99Fire Films Awardon , amelyen 99 másodperces rövidfilmeket díjaztak. Több mint 1500 résztvev között érvényesült, és a 2012 -es Berlinale -n elnyerte a 99Fire FILM Awards Legjobb film díját.

Anna Ewelina szinkron-, reklám- és hanganyag-szóvivként is dolgozik. Az egyik legismertebb szerepe a Csillag pillangó a Csillag a gonosz eri ellen ( Disney ) cím filmbl .

A Bayerischer Rundfunk -nal közös produkcióban készítette az Isch is ist cím rövidfilmet 2015/2016. játszotta Marta tolmács fszerepét, és írta a könyvet is a filmhez. "Isch neve" a Hof Nemzetközi Filmfesztiválon ünnepelte világpremierjét .

2017 óta az Egyesült Államokban is dolgozik. "Call of Duty" a kamera eltt és az Amazon Prime "Hunters" sorozat

Anna Ewelina Münchenben és Los Angelesben él.

Filmográfia (kiválasztás)

Szinkronizálás (kiválasztás)

Filmek

Sorozat

Színház (válogatás)

 • 2002: Szia Dolly
 • 2005: Nem zuhanyozott, zajos és booed
 • 2005: Nosferatu várában
 • 2005: Segítség, kísérteties!
 • 20052006: anya szereti az anyát
 • 2006: gém
 • 2006: Haiymaath
 • 2007: Bels -Mongólia
 • 2011: méreg koktél

Díjak

 • 2017: "A legjobb színészn" az "Isch -t" címmel az "European Cinematography Awards" -on
 • 2011: Self Made Shorties - a FILMFEST MÜNCHEN 15 legjobb pályamve között jelölték
 • 2012: 99Fire Film Award - LEGJOBB FILM "Méltóság", több mint 1500 beadvány alapján határozták meg a BERLINALE keretében

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Anna Ewelina - exkluzív diginights interjú! ( Memento , 2013. július 22, az Internet Archívumban ), diginights.com, hozzáférés: 2013. június 24.
 2. Vadászok. In: Internetes filmadatbázis. Letöltve: 2020. február 20 .

Opiniones de nuestros usuarios

Igor Pusztai

Végre egy cikk a Anna Ewelina, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Ewelina

Lidia Szanyi

A Anna Ewelina szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anna Ewelina szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Paul Dudás

Nagy felfedezés ez a cikk a Anna Ewelina és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anna Ewelina és az egész oldal