Anna-Eva BergmanAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Eva Bergman-ről van szó. A Anna-Eva Bergman-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Eva Bergman-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Eva Bergman-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Eva Bergman-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Eva Bergman-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Eva Bergman (született May 29-, 1909-ben a stockholmi ; meghalt július 24-, 1987-ben a Grasse , Franciaország ) volt norvég fest .

Anna-Eva Bergman a modern mvészet egyik legfontosabb skandináv és nemzetközileg elismert képviselje a második világháború után . Absztrakt expresszionizmus stílusában festett . A Nouvelle École de Paris-nak számít .

Élet

Anna-Eva Bergman 1926-ban az oslói Statens Kunstakademiben tanult , Bécsben és Párizsban folytatta tanulmányait .

1929-ben feleségül vette Hans Hartung (19041989) német festt . A házasságot viszonylag gyorsan elválták anyja nyomására - Hartung távollétében. Ketten 1952-ben találkoztak újra, és 1957-ben másodszor is összeházasodtak, halálukig együtt maradtak.

1959-ben Anna-Eva Bergmann részt vett a documenta II in Kassel .

Hartung és Anna-Eva Bergman hosszú évekig együtt éltek és dolgoztak Franciaországban, különösen Párizsban . Grasse- ben halt meg 1987. július 24-én , két évvel a férje eltt.

1994 óta a mvészpár alkotásait a Hartung-Bergman Alapítvány állítja ki .

Kiállítások

irodalom

internetes linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A fény az északi és az árnyékok a házasság a FAZ augusztus 9-tl 2014. 14. oldal
  2. A reflexió tükrözdéssé válik az FAZ -ban 2018. január 13-án, 11. oldal
  3. ^ Lipcsei Szépmvészeti Múzeum: Anna-Eva Bergman. Fény - Lipcsei Szépmvészeti Múzeum. Letöltve: 2018. január 18. (német).

Opiniones de nuestros usuarios

Nelli Erdélyi

A Anna-Eva Bergman szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Eliza Pál

A Anna-Eva Bergman szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anna-Eva Bergman szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Ida Illés

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anna-Eva Bergman., Helyes

Rudolf Magyar

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna-Eva Bergman

Margit Asztalos

Nagy felfedezés ez a cikk a Anna-Eva Bergman és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anna-Eva Bergman és az egész oldal