Anna Erzsébet, Anhalt-DessauAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau-ről van szó. A Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Elisabeth von Anhalt-Dessau (született április az 5., 1598-as a Dessau , április 20-, 1660-ban a Tecklenburg ) volt hercegnje Anhalt-Dessau és a házasság grófn Bentheim-Steinfurt .

Élet

Anna Elisabeth Johann Georg I von Anhalt-Dessau herceg (15671618) lánya volt Dorotheaval (15811631) kötött második házasságából, gróf Johann Kasimir von Simmern nádor lánya . Az erényes társadalom a nagynénje Anna Sophia felvették néven megváltoztathatatlan.

Anna Elisabeth 1617. január 2-án Dessauban feleségül vette Wilhelm Heinrich zu Bentheim és Steinfurt (15841632) grófot. A házasság gyermektelen maradt, és férje halála után jövedelmét és javait, amelyek egy része Steinfurt megyében volt , ntlen nvérének, Johanna Dorothea-nak adta . Ez jelents bonyodalmakhoz vezetett, amikor Johanna Dorothea a következ évben feleségül vette Moritz von Bentheim-Tecklenburg grófot . Végül Friedrich von Anhalt közvetítésével összehasonlítás történt.

irodalom

  • Hermann Schaub: Rheda uralma és királyi székhelye: elejétl a végéig ... , 91. o., A regionális történelem kiadója

Egyéni bizonyíték

  1. Linda Maria Koldau : Frauen-Musik-Kultur: kézikönyv a kora újkor német nyelvterületérl , 300. o., Böhlau-Verlag, Köln, 2005

Opiniones de nuestros usuarios

Martina Bereczki

A Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Mate Müller

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau., Ez egy jó cikk a Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau

Adam Szabó

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Erzsébet, Anhalt-Dessau, pont erre volt szükségem.