Anna (érme arca)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna (érme arca)-ről van szó. A Anna (érme arca)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna (érme arca)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna (érme arca)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna (érme arca)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna (érme arca)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Anna ( hindi : , n) egy korábbi indiai érme neve . Azt vert a réz - nikkel 1906 brit uralom alatt , és egyenérték volt 1/16 rupee . Az 1/12, ¼ és ½ Anna (mindegyik 1835-bl) és 2 ezüst Anna-érme (1841-bl származó) rézdarabok már a 19. században léteztek . 1919 és 1921 között 4 és 8 Anna érmét is réz-nikkelbl vertek. 1957. április 1-jén India bevezette a tizedes valutarendszert (1 rúpia = 100 pausz ), és ezzel megszüntette Annát mint névleges érmét .

A pakisztáni rúpia is 1961-ig feloszlott anna-ra . Az indiai rúpiából kibontakozó Srí Lanka-i rúpia csak egy rövid átmeneti idszakon alapult ezen a felosztáson, és már 1869-ben decimalizálták.

web Linkek

Commons : Anna (érmék)  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Bhawani Shankar Panigrahi: Indiai Köztársaság érmék: Tizedes sorozat. Az Orissa Engineering College honlapja az indiai érmékrl, 2013. január 8. , 2018. április 24 .

Opiniones de nuestros usuarios

Tamas Gaál

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna (érme arca)., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna (érme arca).

Roberta Sallai

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anna (érme arca). Nekem tetszik

Igor Csorba

Jó cikk a Anna (érme arca)