Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-SchwedtAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt-ről van szó. A Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Elisabeth Luise von Brandenburg-Schwedt (született április 22-, 1738-ban a Schwedt , február 10-, 1820-ban a berlini ) volt egy hercegn a Brandenburg-Schwedt , és a házasság, Princess Poroszország .

Élet

Luise Friedrich Wilhelm von Brandenburg-Schwedt rgróf (17001771) lánya volt Porosz Sophie Dorothea Marie-val (17191765) kötött házasságából, Nagy Frigyes nvérével .

Nagybátyját, Ferdinánd porosz herceget (1730-1813) 1755. szeptember 27-én vette feleségül a Charlottenburg-palotában . Luise-t gyönyörnek, szellemesnek és kedvesnek írták le. Az egyik várakozó hölgye, Amalie von Gallitzin híressé vált. Ferdinand 1801-ben Bellevue-palotájában tejüzemet építtetett feleségének .

Luise ids korában halt meg, és eredetileg a berlini Frederician-idk ereklyéjének számított. Anekdota lett Ernst Ludwig Heim kinevezése személyes orvosához . Luise a berlini székesegyházban van eltemetve. Öt gyermekét túlélte, mire meghalt.

utódok

Luise-nak a következ gyermekei voltak, a legidsebb gyermek kivételével , feltételezik, hogy gróf Friedrich Wilhelm Carl von Schmettau gyermekei apja:

  • Friederike (17611773)
  • Heinrich (17691773)
  • Luise (1770-1836)
1796 Anton Anton Radziwi herceg (17751833)

irodalom

  • Frank Esche: Türingiai esküvi füzet. Erotikus, mulatságos és kíváncsi történetek a szerelemrl, a házasságról, a házasság örömérl ... Kirchschlager, Arnstadt 2008, ISBN 978-3-934277-19-9 , 48. o.

Egyéni bizonyíték

  1. We Carl Weidinger: Nagy Frigyes porosz király élete és munkássága. 4., továbbfejlesztett kiadás. BG Teubner, Lipcse 1863, 326. o.
  2. ^ Bertram Janiszewski: A régi Hansaviertel Berlinben. Alak és emberek. Igény szerinti könyvek, Norderstedt 2009, ISBN 978-3-8370-7244-0 , 17. o.

Opiniones de nuestros usuarios

Antal Barta

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt. Nekem tetszik

Paul Kósa

Jó cikk a Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt

Natalia László

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt

Nikoletta Kun

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Elisabeth Luise, Brandenburg-Schwedt szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes