Anna EkströmAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Ekström-ről van szó. A Anna Ekström-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Ekström-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Ekström-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Ekström-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Ekström-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Ekström (született 1959. június 23. ) svéd politikus ( SAP ), a Löfven I-kormány középiskolai oktatásának és továbbképzésének minisztere .

Élet

Ekström történelmet és jogot tanult a Stockholmi Egyetemen . 1988-tól a Tingsrätt Huddinge-nél és a Svéd Munkaügyi Bíróságnál dolgozott . 1996-ban Göran Persson akkori miniszterelnök állományába költözött . 1998-ban a Munkaügyi Minisztérium államtitkára lett . 1999 és 2001 között a Gazdasági Minisztérium államtitkáraként dolgozott. 2001-ben a Sveriges Akademikers Centralorganisation szakszervezeti szövetség igazgatósági tagja . Ezután 2011 és 2016 között a Skolverket élén állt .

Kratz Anita újságíró szerint Ekström 2006-ban már munkaügyi miniszterként megvitatásra került Fredrik Reinfeldt allianzi kormányában . Ekström maga nem kommentálta ezt a kérdést. 2016-ban végül Stefan Löfven piros-zöld kormányában középiskolai oktatási és továbbképzési miniszter lett, miután Aida Hadiali lemondott.

web Linkek

Commons : Anna Ekström  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Anna Ekström a Skolverket-tl regeringenig. Dagens Nyheter , 2016. szeptember 13., hozzáférés: 2017. február 19. (svéd).

Opiniones de nuestros usuarios

Irma Koncz

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anna Ekström, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anna Ekström., Ez egy jó cikk a Anna Ekström

Klaudia Vida

Tetszik az oldal, és a Anna Ekström szóló cikk az, amit kerestem

Csaba Csonka

Ebben a Anna Ekström szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Alex Miklós

A Anna Ekström szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anna Ekström szóló cikk teljes és jól elmagyarázott