Anna DünnebierAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Dünnebier-ről van szó. A Anna Dünnebier-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Dünnebier-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Dünnebier-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Dünnebier-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Dünnebier-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Dünnebier (született január 21-, 1944-es a Stuhm ) egy német író .

Élet

Anna Dünnebier ntt fel Bremen . Tanult német és angol a berlini és londoni diplomázott 1970-ben a mester fokozatot . Ezután dolgozott rádiós újságíró utazott, többek között. a Közel-Keletre , Indiába és Afrikába . 1975 és 1989 között filmeket írt és rendezett a Radio Bremen , a Süddeutscher Rundfunk és a Második Német Televízió számára . Anna Dünnebier, aki élt, mint egy szabadúszó író a kölni 1989 óta volt tagja a Msorszolgáltatási Tanács a Westdeutscher Rundfunk és a felügyel bizottság a Filmstiftung NRW .

Anna Dünnebier regények, novellák, rádiójátékok és nem szépirodalmi könyvek írója.

Tagja a Német Írók Szövetségének , amelynek 1998 és 2006 között Észak-Rajna-Vesztfália államelnöke volt, valamint a kölni Irodalmi Társaságnak . Tagja a Wort közös jogkezel társaság igazgatóságának is .

1968-ban az ARD Kurt Magnus-díjazottja volt ; 1970-ben az Oberhauseni Rövidfilm Fesztiválon kitüntetést kaptak a Berlin-evk cím rövidfilmjéért .

Dünnebier 1975-tl 2014. augusztus 1-jei haláláig házasságban élt Gert von Paczensky újságíróval és íróval .

Mvek

 • A berlini ev , Berlin 1969
 • Jelenlegi Bremen-ABC , Fischerhude 1981 ( Gert von Paczensky- vel együtt )
 • Lindhoops felesége , München 1981
 • Éva és a hamisítók , Frankfurt am Main, 1989
 • A kvótaember , Frankfurt am Main, 1993
 • Üres edények, teli edények , München 1994 (Gert von Paczensky-vel együtt)
 • Adieu, ti hsök , Düsseldorf 1996
 • Alice Schwarzer eseménydús élete , Köln, 1998 (Gert von Paczensky-vel együtt) ISBN 3-462-02735-2
 • Ahol Franciaország eszik a legjobban , Weil der Stadt 1998 (Gert von Paczensky-vel együtt) ISBN 3-7750-0310-X
 • Az evés és ivás kultúrtörténete . Orbis, München 1999 (Gert von Paczensky-vel együtt) ISBN 3-572-10047-X
 • Törmelék és szerelem , Berlin 1999 ISBN 3-548-30436-2
 • A lázadás egy n , Kreuzlingen [u. a.] 2002 ( Ursula Scheuval együtt ) ISBN 3-7205-2294-6

Szerkesztés

 • Zsenialitásom , Frankfurt am Main 1993

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. A bizottsági funkciók választása, 100. oldal

Opiniones de nuestros usuarios

Ella Imre

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anna Dünnebier szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Emil Keresztes

Nagy felfedezés ez a cikk a Anna Dünnebier és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anna Dünnebier és az egész oldal

Norbert Simon

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna Dünnebier íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna Dünnebier

Irma Pintér

Végre egy cikk a Anna Dünnebier, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Dünnebier