Anna DiamantopoulouAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Diamantopoulou-ről van szó. A Anna Diamantopoulou-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Diamantopoulou-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Diamantopoulou-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Diamantopoulou-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Diamantopoulou-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Diamantopoulou ( görög ; született február 26-, 1959-es a Kozani , Görögország ) egy görög politikus PASOK .

Élet

Diamantopoulou Görögország egyik legfiatalabb prefektusa volt, 1984 és 1986 között a Kastoria prefektúrát töltötte be. Ezután felnttképzési, késbb ifjúsági ftitkár lett. 1993-ban a Görög Kis- és Középvállalkozások Szervezetének elnöke lett.

Tól 1996-os és 1999-ig és 2004 a máj 2012 tagja volt a görög parlament.

1999 és 2004 között a Prodi Bizottság foglalkoztatási, szociális és esélyegyenlségi biztosa volt . Pártjának választási veresége után mandátumának hátralév részére, 2004 márciusára, feladta Stavros Dimásnak .

2009 októberétl 2012 márciusáig, Giorgos A. Papandreou választási gyzelmét követen oktatási, az egész életen át tartó tanulásért és a vallásért felels miniszter volt, valamint megtisztelte posztját Lucas Papademos pártoktól mentes átmeneti kormányában , amely 2011 novemberétl volt hivatalban. , a PASOK képviselinek Nea Dimokratia félszeg részvétele miatt dominált. 2012 márciusától 2012 májusáig fejlesztési, versenyképességi és hajózási (gazdasági) miniszter lett, miután eldje, Michalis Chrisochoidis vette át a Polgári Védelmi Minisztériumot. A 2012. májusi parlamenti választásokon kiesett; pártja csak 13% -ot kapott és 30 százalékpontot veszített.

2020-ban a Gazdasági Együttmködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) ftitkári posztjára javasolták. A jelölési folyamat 2021 március elején zárul le.

web Linkek

Commons : Anna Diamantopoulou  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. OECD: Az új ftitkár kinevezése, az els kiválasztási forduló eredményei. Szövetségi Gazdasági, Oktatási és Kutatási Minisztérium , 2021. január 14, hozzáférés: 2021. január 14 .

Opiniones de nuestros usuarios

Marina Kerekes

A Anna Diamantopoulou szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Gabor Kovács

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anna Diamantopoulou

Adam László

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Diamantopoulou., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Diamantopoulou.