Anna Di LellioAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Di Lellio-ről van szó. A Anna Di Lellio-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Di Lellio-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Di Lellio-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Di Lellio-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Di Lellio-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Di Lellio egy szociológus , újságíró és egykori ENSZ tanácsadó. Számos cikket írt az ENSZ koszovói és iraki jelenlétérl .

Élet

Di Lellio doktorált szociológiát Columbia University , tart mester a Management Nonprofit és Közpolitikai a New York-i Egyetem és a Bachelor Filozófia a University of Perugia , Olaszország.

1999-ig az ENSZ koszovói és kelet-timori ételeinek tanácsadójaként dolgozott, 2003-tól pedig az 5000 fs koszovói védelmi hadtest (KPC) koordinátoraként dolgozott , amelynek tagjait gyakran a KLA- ból toborozták. 2001 és 2003 között az EBESZ nevében Koszovóban a média biztosa volt . Aztán a Guardianben írt a médiatörvényrl és az úgynevezett konfliktus utáni területek politikájáról , amelyben etnikai tisztogatásnak nevezte a szerbek Koszovóból történ kizését .

Amikor hazaérkezett New York, nevezi ki az ENSZ kommunikációs igazgatója a Paul Volcker s Független Bizottság a vizsgálóbizottság a Olaj-for-Food Program. Ezt a tevékenységét 2004 szeptemberében fejezte be az amerikai kormány nyomására, mivel a Guardian (2002) cikkében kijelentette , hogy George W. Bush és Silvio Berlusconi nem különböznek nagyon Oszama bin Ladentl .

2005-ben volt a választási megfigyel egy emberi jogi szervezet a Tádzsikisztán és 2006-ban volt a tanácsadója koszovói miniszterelnök Agim Çeku nevében a kapacitás kiépítését szolgáló az UNEP és a Kosova Alapítvány Nyílt Társadalom (KFOS) által mködtetett Soros György . Di Lellio figyelmeztette Çeku-t, hogy a részben független Koszovó hamarosan Ciszjordánia politikai erszakával végzdik .

docens nemzetközi kapcsolatok The New School (korábban New School University) New York-i és a szerkeszt A tok Kosova: Út a függetlenség , az antológia a esszék a Koszovó jövjérl.

irodalom

  • Anna Di Lellio (Szerk.): Koszova esete: átjutás a függetlenségbe . 2006. Anthem Press. ISBN 1-84331-245-X

dagad

  1. http://www.osce.org/fom/item_2_95.html
  2. Land in limbo ( Memento 2012. augusztus 3-tól a webarchívumban archive.today )
  3. Anna Di Lellio - egy koszovói ENSZ-ügyintéz, akinek férje a Világkereskedelmi Központban dolgozott ( Memento , 2012. szeptember 4-tl a webarchívumban archive.today )
  4. Archív link ( Memento 2006. szeptember 19-tl az Internetes Archívumban )
  5. http://www.antiwar.com/malic/articleid=2271

Opiniones de nuestros usuarios

Emilia Császár

Ebben a Anna Di Lellio szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Attila Mátyás

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Di Lellio, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Di Lellio, pont erre volt szükségem.

Emerencia Budai

A Anna Di Lellio szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Blanka Vincze

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Di Lellio., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Di Lellio.