Anna DepenbuschAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Depenbusch-ről van szó. A Anna Depenbusch-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Depenbusch-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Depenbusch-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Depenbusch-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Depenbusch-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Diagram pozíciók
Az adatok magyarázata
Albumok
Anna Depenbusch matematikája
  DE 25-én 2011.01.28 (9 hét)
Nyár papírból
  DE 34 2012. október 19 (3 hét)
Anna Depenbusch ábécéje
  DE 31 2017. március 24 (2 hét)
Valós id
  DE 28. 2020. március 13 (2 hét)

Anna Depenbusch (született október 17-, 1977-es a Hamburg ) egy német dalszerz .

Karrier

2005-ben Anna Depenbusch megjelent debütáló albuma A Face , a crossover a pop és a sanzon . A lemez Heimat cím dalát a német zenei szerzi díjra jelölték. Mindenekeltt dicsérték ezt a nehéz témát érint nyugodt és személyes megközelítést Németországban.

A második, 2011-ben megjelent Die Mathematik der Anna Depenbusch albumával gyorsan pop-sanzonénekesként honosodott meg a német zenei életben. 2010. december 9-én Anna Depenbusch az Inas Nacht msorában a Die Mathematik Kommando Untergang cím számát adta el . Visszatekintve Depenbusch ezt a megjelenést karrierjének szikraként írja le. A dalt további kilenc vendégszerepléssel jelentették meg az Inas kleine Nachtmusik bónusz CD-n , Ina Müller Ich bin die albumával . Az album nagy sikere miatt ugyanabban az évben újra rögzítette a dalokat, csak zongorával, és fekete-fehérben Die Mathematik der Anna Depenbusch címmel jelentette meg . 2012-ben Fred Jay-díjjal és német Chanson-díjjal tüntették ki .

Negyedik albuma, a Sommer aus Papier 2012. október 5- én jelent meg, benne egy duettel Mark Forsterrel . 2014- ben a Fesztivál dalai között lépett fel egy nyári estén a Kloster Banzban.

Depenbusch írja, komponálja és elállítja magát, hogy az a dalszerzkhöz rendelhet legyen. Anna Depenbusch azonban nem akar stílusosan elkötelezdni, és különböz mfajokkal kísérletezik, például a blues és a country , bár zenéjében a sanzon összetéveszthetetlen zenei elemei hallhatók.

Ezen kívül álnevek alatt más stílusokban is aktív. Ahogy Anastasica, már együttmködik a Hamburg chill-out projekt Max Melvin 2003 óta . 2008 karácsonykor Ella Larsson fednéven közremködött a T-Mobile német telekommunikációs vállalat reklámfilmjének zenéjében , Lara's Song- szal .

Szólókarrierje eltt Depenbusch többek között az Orange Blue háttérben énekelt .

Depenbusch gyakorlati ösztöndíjat kapott a Villa Massimo-tól 2016/2017-ben .

A Depenbusch a 2015-ös értékesítéséig volt szerzdésben a 105music kiadóval . A Sony Music eladásával producerek és írók csapatát kapta mellette. Depenbusch nem volt elégedett az így létrejött, publikálatlan felvételekkel. A Sony leányvállalatába, Kolumbiába költözött , ahol megjelentette saját írású és producált Das Alphabet der Anna Depenbusch albumát.

2019-ben Anna Depenbusch megalapította saját Liedland Records kiadóját , amelyen kiadta jelenlegi albumát a Realtime 2020- szal . A Real-time volt az els albumuk, amelyet különleges felvételi eljárással, közvetlen vinilfelvétellel hoztak létre az Emil Berliner Stúdióban.

Vélemények

A 2011. szeptemberi turnéjuk alkalmával a Hamburger Abendblatt ezt írta :

Anna Depenbusch, aki valóban eltalál minden hangot, könnyedén vált a mellkas és a fej hangja között, de nyilvántartásbeli változásai nem malkotások a show-effektus kedvéért. Nem álruhás dzsesszénekesn, aki a virtuóz öröm kedvéért nem tudja megállítani a csobogást. Dallamaik ugyanúgy mennek. Anna Depenbusch éneke olyan, mint egy héliummal töltött léggömb, amelyet kezdetleges, de egyáltalán nem amatr zongorajátékának földiességével megakadályoz.

- Tom R. Schulz : Anna Depenbusch: Mesés szóló debütálás

A Hamburg jegyzetek bírók a matematika Anna Depenbusch fekete-fehér :

Ebbl új szerzemények jöttek ki, amelyek néha filigránabbak, néha ersebbek, néha csak a zongoratest kopogtatásával. És ez a hang olyan színnel érkezik, amely felrobbantja az elmédet. Anna Depenbusch nem csak énekel, hanem párbeszédet kezd a hangszerrel, kacérkodik velünk, suttog, fütyül és ujjong. Olyan végtelenül szomorú, olyan dúsan boldog, annyira fekete-fehér, mint az élet, a szürke számtalan árnyalatával. "

- Natalie Fingerhut : A vár asszonya kerékpár nélkül

A Sommer aus Papier album következ áttekintése szintén megjelent a hamburgi szolgáltatások részben :

Ilyen önmagát sodró történetek elmondása Anna Depenbusch egyik tagadhatatlan erssége. Ezen történetek egyike a "Benjamin" - a környék szeretetének a neve, amely véget ért. A hazugság és az önámítás az ilyen mindennapi drámák része. [] Másvalakivel ez egy egyszer dal és kínos eladás lenne a kórusban - Anna Depenbusch-szal kiderül, hogy egy súlyos sérülés finoman cizellált pillanatképe. Ez a lemez fergeteges remekm. És nagyon színes is. "

- Matthias Schumann : meszesrúd

A laut.de papírból ítéli meg a nyarat :

Még akkor is, ha egyes dolgok els pillantásra ártalmatlannak és hagyományosnak tnnek: elbb-utóbb minden Depenbusch dal egyedi életet fejleszt. [...] A produkció szells és meleg, természetesen a mvész ismét zongorán kíséri magát. A jelenlegi zenekari tagokat kiválóan választják ki, és folyamatosan csúcsminségek. "

- Artur Schulz : Minden tiszteletem mellett van némi csillagpor

Diszkográfia

Egyedülállók

 • Tango (maxi single CD, 2005, Rintintin zene)
 • Heimat (2006, Rintintin Music)
 • Hollywood vagyunk (2010, 105 zene / Sony Music)
 • Én és te (Duett Mark Forsterrel , 2013, 105 zene / Sony Music)

Albumok

 • Az arcon (2005, RinTinTin / Indigo)
 • Anna Depenbusch matematikája (2011, 105 Music / Sony BMG)
 • Anna Depenbusch fekete-fehér matematikája (2011, 105 Music / Sony BMG)
 • A papír nyara (2012, 105 zene / Sony BMG)
 • Anna Depenbusch ábécéje (2017, Columbia / Sony)
 • Anna Depenbusch ábécé fekete-fehérben (2018, Columbia / Sony)
 • Valós idej (2020, Liedland Records)

Díjak

web Linkek

Commons : Anna Depenbusch  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Diagramforrások: Németország
 2. http://www.hamburger-feuilleton.de/tag/die-mathematik-der-anna-depenbusch/
 3. GEMA : Anna Depenbusch elnyerte a Fred Jay díj 2012 ( Memento származó augusztus 17, 2014 az Internet Archive ), elérhet szeptember 26-án, 2012
 4. Anna Depenbusch kitüntetésben részesült a német Chanson-díjjal . , in: Hamburger Abendblatt 2012. november 1-jétl, hozzáférés 2013. január 7-én
 5. Ki énekel ilyen békés karácsonyt ( Memento 2008. december 29-tl az Internetes Archívumban )
 6. ^ Anna Depenbusch matematikája, CD áttekintés, linkek, sávlista
 7. Andreas Borcholte: Az a lehetség, egy sziget . In: Spiegel Online , 2005. november 17, hozzáférés: 2012. szeptember 26
 8. Villa Massimo | Anna Depenbusch. Letöltve: 2018. december 27 .
 9. Hanna Klimpe: Anna Depenbusch önállóan énekli: szuverén az érzelmi hullámvasútban . In: A napilap: taz . 2017. március 12., ISSN  0931-9085 ( taz.de [hozzáférés: 2019. július 29.]).
 10. Anna Depenbusch új albumot jelentet meg saját kiadójánál. Hozzáférés: 2020. március 31 .
 11. Tom R. Schulz: Anna Depenbusch: Legendás szóló debütálás . In: Hamburger Abendblatt , 2011. szeptember 26., hozzáférés: 2012. szeptember 26
 12. Natalie Fingerhut: Schlossfräulein kerékpár nélkül. In: hamburger-feuilleton.de. 2011. szeptember 25, megtekintve 2018. július 11 .
 13. Schumann M.: Leimrute . ( Memento 2012. október 26-tól az internetes archívumban ) In: Hamburger Feuilleton 2012. október 6-tól, hozzáférés: 2012. október 16.
 14. Sch A. Schulz: "Minden tiszteletem mellett van némi csillagpor" . On: laut.de , 2012. október 5., hozzáférés: 2012. október 16

Opiniones de nuestros usuarios

Gyorgy Vágó

Jó cikk a Anna Depenbusch

Elisabeth Szatmári

Ebben a Anna Depenbusch szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Rebeka Polgár

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anna Depenbusch, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt