Anna DandlerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Dandler-ről van szó. A Anna Dandler-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Dandler-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Dandler-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Dandler-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Dandler-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Grave Anna Dandler a régi déli temet München helyen

Anna Dandler (született March 14-, 1862-ben a Stuttgart , szeptember 17-, 1930-as években a Wiesbaden ) német bíróság és kamra színészn.

Dandler az udvari énekes, Carl Dandler és Anna Dandler (neme) lányaként érkezett. Rueff, a világnak. Apja kórustanárként dolgozott a stuttgarti udvari színházban.

1880-ban jegyet vett a müncheni udvari színházban . A színészként sutlerként debütált Schiller Wallenstein-táborában . Kezdetben Dandler leginkább a szeret szerepében volt látható. Késbb anyai szerepekben szerepelt.

Anna Dandlernek filmszerepei is voltak. 1919-ben a Das Fräulein von Scuderi és 1920-ban a Démonasszony cím filmben játszotta a címszerepet .

síremlék

Anna Tandler és szülei sírja a müncheni Régi Déli Temetben (31. sírmez - 9. sor - 4. hely) található .

Kitüntetések

web Linkek

Anna Dandler az internetes filmadatbázisban (angolul)Sablon: Hiányzik az IMDb / Maintenance / "importált innen"

Egyéni bizonyíték

  1. Anna Dandler. In: filmportal.de , Deutsches Filminstitut , hozzáférés: 2018. augusztus 18.

Opiniones de nuestros usuarios

Valter Kárpáti

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anna Dandler

Dominika Benkő

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anna Dandler., Helyes

Eniko Soós

Végre egy cikk a Anna Dandler, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Dandler