Anna CumminsAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Cummins-ről van szó. A Anna Cummins-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Cummins-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Cummins-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Cummins-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Cummins-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Cummins (születési neve Anna Mickelson (2007-ig); 1980. március 21- én született Seattle-ben ) egykori amerikai evezs, aki két olimpiai érmet nyert.

Atlétikai karrier

Anna Mickelson 1998-ban kezdett evezni. Az 1,80 m magas evezs a Washington Egyetemen tanult, a Washington Huskies egyetemi csapatának indult és a Pocock Evezs Központban edzett . A 2000- es (nem hivatalos) U23-as világbajnokságon kormányos nélkül négyesben aranyérmet nyert . 2002- ben megszerezte els világbajnoki címét az amerikai nyolcadikkal . A következ évben az amerikai nyolcasok az ötödikek lettek a milánói világbajnokságon . A 2004-es olimpiai játékokon a román nyolcadik nyert az USA nagy hajója eltt.

2005-ben Anna Mickelson ketts evezésben versenyzett, és ötödik lett a gifui világbajnokságon . 2006-ban Megan Cooke - val evezett kettesben kormányos nélkül , és k ketten megnyerték a lucerni világbajnoki regattát. A 2006-os Eton-i világbajnokságon Mickelson és Cooke negyedik lett. Ketten szintén Etonban versenyeztek a nyolcadikkal, és itt nyerték a világbajnoki címet. 2007-ben Mickelson ismét kettesben evezett Megan Cooke-vel, akit a világbajnokság eltt lemondtak. A 2007-es világbajnokságon Mickelson a hetedik lett egy párban Portia McGee-vel, és nyolcban megszerezte a címet. Anna Cummins, akit 2007. szeptemberi házasságuk után hívtak, két hajóosztályban is versenyzett a pekingi olimpiai játékokon . Akárcsak az elz évi világbajnokságon, Portia McGee-vel kettesben hetedik lett, nyolcban pedig elnyerte a címet.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Barbara Gyarmati

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Cummins talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Cummins szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Valeria Kulcsár

Jó cikk a Anna Cummins

Cintia Földi

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Cummins., Azt hittem, már mindent tudok a Anna Cummins., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Cummins.

Balazs Kovács

Nagyszerű poszt a Anna Cummins., Nagyszerű poszt a Anna Cummins.