Anna ChromyAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Chromy-ről van szó. A Anna Chromy-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Chromy-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Chromy-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Chromy-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Chromy-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Chromy (született július 18-, 1940-es a Krumau ) egy fest és szobrász .

Élet

A második világháború végén Anna Chromy családja Bécsbe költözött . Családjának azonban nem volt annyi pénze, hogy mvészként képezhesse ki magát, így csak azután kezdhette el a képzést, hogy összeházasodtak és Párizsba költöztek. Tanulmányait az École des Beaux-Arts- ban szerezte, és a szürrealista világban lett eladómvész. 1992-ben életveszélyes baleset után hat évig nem volt képes festeni. Figyelmét a szobrászatra fordította , bronz és márvány munkával . Chromy Franciaországban él és Olaszországban dolgozik.

Stúdió

Anna Chromy mterme a toszkánai Pietrasantában található , ahol a bronzöntödék, a Fonderia Artistica Mariani és a Massimo Del Chiaro is találhatók. Márványszobrainál dolgozik Massimo Galleni pietrasantai mtermében. A Carrara , sculpts Franco Barattini azon, saját szobor iskola, a Studio Michelangelo.

Lelkiismeret Art

Anna Chromy legnépszerbb alkotása az üres köpeny, a lelkiismeret leple néven ismert Piétà vagy Komtur, amely a salzburgi székesegyház , a prágai Estates Színház , az athéni Nemzeti Régészeti Múzeum , a Grimaldiforum Monaco és még sok más helyiség eltt található. Anna Chromy jelenleg azzal foglalkozik, hogy a kabátot öt méter magas kápolnává alakítsa (2010). Az eredeti 200 tonnás tömb a carrarai Michelangelo híres márványbányából származik .

További fontos alkotások: az olimpiai szellem , amely az új sanghaji könyvtár eltt áll , és Európa , a régi mítosz korabeli újraértelmezése. 2009-ben az általa tervezett Olivier d'Or- t II . Albert monacói herceg adta át a Nobel-békedíjas Elie Wieselnek . 2008-ban bemutatta XVI. Benedek pápának. a modell a lelkiismeret palást a Szent Péter-bazilika Rómában tiszteletére az alapja a lelkiismeret Intézet .

A Chromyt a zene, különösen az operazene, a klasszikus tánc és az si mítoszok ihlették. Képei Salvador Dalí és más szürrealisták iránti csodálatáról tanúskodnak, és a fantasztikus realizmus bécsi iskolájára és más közép-európai mvészekre utalnak . Színein, amelyeket néha szobrokon használnak, finom Turner-szer érintés van.

Kiállítások

  • Don Giovanni és a bronz hangja (2000) Prágában
  • Il Canto di Orfeo (2004) Pietrasanta (Olaszország)
  • Európa (2005) Place Vendôme , Párizs
  • Visszatekintett mítosz (2007), Athén Nemzeti Régészeti Múzeum | Nemzeti Régészeti Múzeum, Athén
  • Kelet álma (2009), Peking, Kína

Egyéni bizonyíték

  1. Anna Chromy életrajz . In: Szobrászat és festmények . Web befogadás. 2010. szeptember 9., letöltve: 2008. július 12.
  2. www.studio-michelangelo.com ( Memento az az eredeti származó január 2, 2011 az Internet Archive ) Info: A archív linket helyeztünk automatikusan, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.studio-michelangelo.com
  3. jelentés Nizza Matinban
  4. ^ Anna Chromy eredmények és díjak . In: Szobrászat Galéria . Web befogadás. 2010. szeptember 9., letöltve: 2010. szeptember 9.

web Linkek

Commons : Anna Chromy  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Erzsebet Barna

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna Chromy íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna Chromy

Marianne Soós

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Chromy talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Chromy szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Stefan Benkő

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Chromy., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Chromy.

Gertrud Joó

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna Chromy