Anna Christie (1930, német változat)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Christie (1930, német változat)-ről van szó. A Anna Christie (1930, német változat)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Christie (1930, német változat)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Christie (1930, német változat)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Christie (1930, német változat)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Christie (1930, német változat)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Eredeti cím Anna Christie
Gyártó ország Egyesült Államok
eredeti nyelv német
Kiadási év 1930
hossz 82 perc
Rúd
Rendez Jacques Feyder
forgatókönyv Walter Hasenclever ,
Frank Reicher
Termelés MGM
zene William ax
kamera William H. Daniels
vágott Finn Ulback
Foglalkozása

Anna Christie egy amerikai játékfilm a Greta Garbo 1930 és a német nyelv változat az angol nyelv eredeti ugyanazt a nevet . Rendezte: Jacques Feyder . A világpremierre 1930. december 22-én került sor Kölnben.

akció

New York kiköti körzetében a fiatal Anna Christie meglátogatja Chris apját, aki kisgyerekként otthagyta, hogy tovább hajózhasson. Amíg rá vár, találkozik apja szeretjével, az öreg prostituált Marthyval. Mindkett élénk beszélgetést folytat, amelyben kiderül, hogy Anna egy ideig maga folytatta ezt a szakmát a hamburgi St. Pauliban. Késbb Anna találkozik az apjával, és megérinti az öregember dús üdvözlése, és mivel Chris meg van gyzdve lánya erényérl, Anna nem meri prostituáltként elmondani neki a múltját. Chris felveszi Annát szénhajójára, és miután megszokta a tengeri életet, úgy tnik, hogy a fájdalmas emlékek eldlnek. Amikor azonban a bajba jutott Matt tengerész felszáll a hajóra, Anna iránti indulatos szenvedélye nemcsak az apjával való új kapcsolat megsemmisítésével fenyeget, hanem sötét titkának napvilágra kerülésével is. Csak egy erszakos vita után készek mindkét férfi megbocsátani Annának, végül Anna és Matt együtt találják meg a boldogságot.

háttér

Az angol változat elkészülte után Garbo Jacques Feyder irányításával egy német változatot ltt , amely több szempontból is különbözik egymástól. Ez a folyamat nem volt ritka a talkie kezdeteiben, és más olyan megszilárdult sztárok, mint Maurice Chevalier, alkalmanként saját nyelvükön készítettek remake-eket . Garbo német kiejtése kissé nehéz, de általában a párbeszédek folyékonyabbak és kevésbé töltik fel a pátoszt. A színészn emellett nyugodtabban és kevésbé feszülten viselkedik. Egyes jelenetekben nagyon szívbl nevet. Garbo magánkörökben többször hangsúlyozta, hogy Anna Christie német változatában adta egyik legjobb színészi eladását.

Az a tény, hogy mentora és jó barátja, Salka Viertel játszotta Marthy szerepét, minden bizonnyal hozzájárult a Garbo nyugodt hozzáállásához. Viertel, akit leánykori nevén Salka Steuermann néven szerepelnek a kreditekben, több évvel fiatalabb volt, mint Marie Dressler , aki az eredetiben Marthy-t alakította, de több meleget és kiszolgáltatottságot adott a szerepnek. A forgatás 1930 tavaszán zajlott, az angol változat filmkészleteinek nagy részét újrafelhasználta.

Rudolph Schildkraut eredetileg Chris szerepére készült, de a forgatás során meghalt, helyére Junkermann került.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Karoly Fazekas

Tetszik az oldal, és a Anna Christie (1930, német változat) szóló cikk az, amit kerestem

Erzsebet Timár

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Christie (1930, német változat)., Azt hittem, már mindent tudok a Anna Christie (1930, német változat)., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Christie (1930, német változat).