Anna ChmelkováAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Chmelková-ről van szó. A Anna Chmelková-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Chmelková-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Chmelková-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Chmelková-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Chmelková-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Chmelková (született 1944. július 26., született Anna Blanáriková ) a SSR korábbi sportolója . A verseny súlya 1,69 m volt, 58 kg.

1964-ben leánykori nevén 55,0 másodperccel szerepelt a 400 méteres távon a világ legjobb listájának 23. helyén. 1965-ben megnsült és gyermeke született.

Az 1966-os budapesti Európa-bajnokságon 53,6 másodperccel javította az országos rekordot. Az eldöntben 54,0 másodperc után a döntben ismét javította az országos rekordot. 52,9 másodperccel egy másodperccel megelzte a második helyezett magyar Munkácsi Antóniát .

1968-ban a mexikói olimpiai játékokon Chmelková 54,9 másodperccel az élen kiesett.

irodalom

  • Ekkehard zur Megede: A modern olimpiai évszázad 1896-1996 atlétika , Berlin 1999, kiadó: Deutsche Gesellschaft für Leichtathletik-Documentation e. V.

Opiniones de nuestros usuarios

Mariann Pálinkás

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Chmelková talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Chmelková szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Alexa Jónás

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna Chmelková íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna Chmelková

Gyula Szigeti

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Chmelková., Azt hittem, már mindent tudok a Anna Chmelková., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Chmelková.

Karoly Gergely

A Anna Chmelková szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre