Anna Caterina AntonacciAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Caterina Antonacci-ről van szó. A Anna Caterina Antonacci-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Caterina Antonacci-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Caterina Antonacci-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Caterina Antonacci-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Caterina Antonacci-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Caterina Antonacci (született április az 5., 1961-es a Ferrara ) olasz opera és hazudott énekesn ( mezzoszoprán és szoprán ).

Élet

Anna Caterina Antonacci a bolognai Giovanni Battista Martini Konzervatóriumban tanult . 1987-ben megnyerte a Voci Verdiane versenyt, 1988-ban a Maria Callas Nagydíjat és a Luciano Pavarotti Nemzetközi Hangversenyt, majd 1990-ben a Premio Franco Abbiati della critica musicale italiana díjat . Ugyanakkor biliárdórákat vett Alain-tól . Anna Caterina Antonacci elször mezzo-szopránszerepeket énekelt az olasz bel canto osztályban, és az 1996-os szezon nyitányán, a milánói La Scalában nagy sikerrel játszotta a címszerepet Gluck Armide - jában . Néhány évvel késbb úgy döntött, hogy kibvíti vokális témáját a drámai szoprán irányába. 2006-ban a Carmenben ünnepelte sikerét a Királyi Operaházban , majd olyan szopránszerepekben is, mint B. Elettra Mozart Idomeneo - jában , Rachel Halévy La Juive-jában és Cassandre Berlioz Les Troyens-jében .

Összességében repertoárja a mezzoszoprán és a szoprán szerepeinek széles spektrumát öleli fel a korai barokktól a 20. századi zenéig, különös hangsúlyt fektetve a francia operákra.

Az elmúlt évek fontos kötelezettségvállalásai a következk voltak:

 • Carmen ( Carmen ), Királyi Operaház, London, 2013. december; Teatro Regio di Torino, 2016. június.
 • Cassandre ( Les Troyens ), Királyi Operaház, London, 2012. július; Teatro alla Scala, Milánó, 2014. április; San Francisco Opera, 2015. június.
 • Charlotte ( Werther ), Teatro Colón, Buenos Aires, 2015. április; Gran Teatre del Liceu, Barcelona, 2017. január; Palau de les Arts Reina Sofia, Valencia, 2017. május.
 • Iphigénie ( Iphigénie en Tauride ), Grand Théâtre de Genève, 2015. január; Hamburg Állami Operaház, 2016. október.

Tolmácsként zenekari dal , Anna Caterina Antonacci végre Wagner Wesendonck lieder a BBC Proms 2013 és énekelt Les Nuits d'été által Hector Berlioz a Berlini Filharmonikusok a november 2015 . Lieder énekesként zongora és vonósnégyes kísérettel 2017. májusában Frankfurtban a 19. és 20. század olasz és francia dalait adta el.

Diszkográfia

DVD:

 • Les Troyens , Cassandre / Clio - Châtelet, Gardinerrel, Kunde, Graham - Opus Arte 2004
 • Don Giovanni , Donna Elvira - Bécsi Állami Operaház, Muti, Pieczonka, Kirchschlager, Schade, Alvarez, d'Arcangelo szereplésével - TDK 2005
 • Rodelinda , címszerep - Glyndebourne, Christie-vel, Streit, Chiummo, Winter, Scholl - Kultur 2005
 • Ermione , címszerep - Glyndebourne, Montargue, Forbe, Lopez-Yanez, Kelly szereplésével - Kultúra 2005
 • Hans Heiling , Anna - Teatro Lirici di Cagliari, Palumbóval, Fontanával. Lippert, Werba, Wulkopf - Dinamikus 2005
 • Carmen , címszerep - Királyi Operaház, Pappanóval, Kaufmann-nal, Zambellóval - Decca 2008
 • Medea , címszerep - Teatro Regio Torino, Parodi, Farto, Mingardo, Filianoti szereplésével - Hardy 2009
 • Maria Stuarda , Elisabetta - La Scala, Meli mellett, Devia - ArtHaus 2009
 • Les Troyens, Cassandre - Londoni Királyi Operaház Pappano, Hymel és Westbroek társaságában - Opus Arte 2013

CD:

 • Album - Era la Notte - Monteverdi, Strozzi, Giramo, Sardelli zenéje - Naiv 2006
 • Teljes felvétel - L'incoronazione di Poppea , címszerep - Bajor Állami Operaház, Bolton, Daniels, Moll szereplésével - Farao 2008

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. ^ Zachary Woolfe: Rejtélyes utakon haladó karrier. A New York Times, 2012. március 30. , 2017. november 10 .
 2. Anna Caterina Antonacci. Összeállítás a Youtube-on, elérhet 2017. november 12-én .
 3. Beszéljen Anna Caterina Antonaccival. Hamburg Állami Operaház, 2016. október 7., megtekintés: 2017. november 10 .
 4. ^ Wagner: Wesendonck-Lieder (Anna Caterina Antonacci, Proms 2013). Videodokumentum a Youtube-on, 2013. augusztus 23., hozzáférés: 2017. november 11 (angol).
 5. ^ Christiane Peitz: Francois-Xaver Roth a Berliner Philharmonikerrel: Önbeszélgetés vágyakozó hurkokban. Der Tagesspiegel, 2015. december 1, hozzáférés: 2017. november 10 .
 6. ^ Judith von Sternburg: Anna Caterina Antonacci: Lieber egyszer a haláltól az életig. Frankfurter Rundschau, 2017. május 11., Hozzáférés: 2017. november 10 .

Opiniones de nuestros usuarios

Emma Berki

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Caterina Antonacci., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna Caterina Antonacci.

Timea Szabó

A hozzám hasonlók számára, akik a Anna Caterina Antonacci keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Gabriella Oláh

Nagy felfedezés ez a cikk a Anna Caterina Antonacci és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anna Caterina Antonacci és az egész oldal

Krisztian Baranyi

Ebben a Anna Caterina Antonacci szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Adam Bereczki

Nagyszerű poszt a Anna Caterina Antonacci., Nagyszerű poszt a Anna Caterina Antonacci.