Anna CarlssonAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Carlsson-ről van szó. A Anna Carlsson-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Carlsson-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Carlsson-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Carlsson-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Carlsson-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Carlsson (született August 24-, 1973-as in Frankfurt am Main ) egy német - svéd színészn , szinkronizálás és rádiójáték hangszóró . Hangoskönyvek tolmácsaként is dolgozik , különösen a gyermek- és ifjúsági irodalom területén . Anna Thalbach -szal együtt elnyerte a 2008 -as német hangoskönyv -díjat a Legjobb gyermek- / ifjúsági könyv kategóriában John Marsden Kedves Tracey, kedves Mandy cím levélregényéért . Carlssont leginkább Eva Longoria állandó német szinkronhangjaként ismerik .

Élj és cselekedj

Anna Carlsson gyermekkorát és ifjúságát Stockholmban töltötte , érettségijét azonban szülvárosában, Frankfurt am Mainban tette le. Kétéves New York-i tartózkodása alatt színészi workshopokon vett részt Skip Kollhoff és Uta Hagen társaságában . Németországban visszatért a híres müncheni Gmelin drámaiskolába , és közben ének- és táncórákat is tartott. Közvetlenül a diploma megszerzése után több televíziós produkcióra vették fel. 1995 -ben fszereplként szerepelt Fabian Busch mellett a Frankie cím televíziós filmben , amelyet Christoph Schrewe rendezett . Vendégszerepeket vállalt a S1 Sophie - Okosabb, mint a rendrség engedélyezett (1997) és a Die Unzertrennlichen (1997) cím produkciókban , az Alle Meine Töchter cím családi sorozatban , A nemkívánatos tanú cím krimi filmben (1998) és a ZDF bírósági programjaiban. Verkehrsgericht und Streit háromkor .

szinkronizálás

Igazi film és sorozat

Anna Carlsson korai fiatalkorában kapta meg els szinkronszerepeit, például Anna Sahlin számára Astrid Lindgren Wir Kinder aus Bullerbü (1986/87) cím regényének kétrészes filmadaptációjában . A The Dead Will Tell (2004) óta volt Eva Longoria f hangja Németországban, de Coyote Ugly (2000) óta többször is használták Piper Perabo -ban , többek között a The Perfect Couple (2004) és a Von Frau zu Frau (2007) filmekben. ). A kiválasztott egyéb elfoglaltságai színházi produkciók között a német nyelv beállítás Kate Hudson a Majdnem híres - Majdnem Híres (2000) és Eine Affäre Párizsban (2003), Zooey Deschanel a stopposoknak Galaxis útikalauz (2005) és elcsábította To levetkzik (2006) és Zhang Ziyi a The Geisha (2005).

Rendszeresen vezet szerepet játszott Eva Longoria szinkronizálásában Gabrielle Solis -ként a Kétségbeesett háziasszonyokban , Anna Belknap Lindsay Monroe -ként a CSI: NY -ban és Christina Applegate -ben Samantha szerepében a Samantha Who -ban . Carola Ewert betegsége következtében Anna Carlsson kölcsönadta hangját az 5. évad 11. epizódjából, Rose McGowan pedig Paige Matthews szerepében a Charmed cím nyolc évados fantasy sorozatban , akárcsak Eliza Dushku az Angel negyedik évadából .

Élénkség

Az animációs szektorban Carlssont gyakran alkalmazza a Walt Disney Company produkcióihoz . Ott a legismertebb, mint Kim Possible német hangja , Nani a Lilo & Stitch -ben, Mira Nova a Buzz Lightyear kapitányban - Star Command és Karen Tehama a Fillmore -ban! . Az Ariel, a sell cím mesefilm Disney -kezdeményezés újraszinkronizálásakor Anna Carlsson 1998 -ban leváltotta eldjét, Dorette Hugót , és átvette a címszerepl német hangját a folytatásokban , az Ariel, a sell - vágyakozás a Sea (2000) és Ariel, a sell - Hogyan kezddött minden (2008) és a Kingdom Hearts számítógépes játékban . A hangját Lanamon / Ranamonnak (a 10 legendás digi harcos egyike) is kölcsönadta a Digimon Frontier szezonban (2002). A Winx Clubban a Diaspro nevében is beszélt az 1. és a 2. évadtól (a sorozat 2003 óta létezik), és Darcynak adott hangot a Winx Club filmekben. Fekete hölgyként a Sailor Moon (1996) cím animében, valamint az animében Dr. Slump (2002) Akane Kimidori szerepében és a DeaRs cím animében (2006) Miyu szerepében, a Was ist Was TV cím gyermekinformációs msorban Anna Carlsson a "Tess" piros felkiáltójelet mondja, amely a három msorvezet csapatához tartozik.

Más média

A Jagged Alliance (1995) számítógépes játékban Brenda Richards -ot , az egyik fszereplt mondta .

Hangoskönyvek

Az ausztrál író, John Marsden kedves Tracey, kedves Mandy levelezésével Anna Carlsson debütált hangoskönyv -tolmácsként. 2008 -ban megkapta a német hangoskönyv -díjat Anna Thalbach -kal közös olvasásáért. Azóta Carlsson rendszeresen azzal gyermek- és ifjúsági irodalom, Ma én vagyok szke által Sophie van der Stap (2008), hozom magam a sarkon által Erlend Loe (2008), Zweiunddieselbe. Mennyi vagyok én által Mary E. Pearson (2009), Piroska kell sírni a Beate Teresa Hanika (2010) és Ha szükség van rám a Jana Frey (2012) Anna Thalbach és Max Landgrebe. Mary E. Pearson Egy nap véletlen nélkül cím olvasmánya 2011 áprilisában a Gyermek- és serdül hangoskönyvek kategóriában harmadik helyet ért el a hangoskönyv legjobb listájában . 2017 olvasni Carlsson megjelent regény adaptációja a The Little Mermaid in Hörverlag ( ISBN 978-3844528336 ). 2020-ban, a Der Hörverlag közzétett adaptációja lélek (film) , mint egy hangoskönyv olvassa Anna Carlsson ( ISBN 978-3-8445-3922-6 )

Magánélet

Anna Carlsson kapcsolatban áll Andreas Fröhlich szinkron- és rádiójáték -beszélvel, és egy lánya édesanyja. A család Berlinben él.

Rádió játszik

  • Mi az a rádiójáték -sorozat (Tess felkiáltójelként)
  • 2001: 98. rész A három Terror völgye (pincérnként)
  • 2001: 100. rész A három Halottak szigete (mint Rachel Hadden)
  • 2001: 42. rész: Öt barát és a kalóz tr (pincérnként)
  • 2017: 190. rész A három A rejtvények kamrája (mint Sandy)

Díjak

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Német hangoskönyv-díj 2008 a "Legjobb gyermek / fiatalok könyve" kategóriában ( Memento 2011. december 31-tl az Internet Archívumban ) deutscher-hoerbuchpreis.de, hozzáférés: 2012. március 6.
  2. Interjú Anna Carlssonnal és Anna Thalbach buecher-magazin.de-vel, megtekintve 2012. március 6-án
  3. http://www.hr-online.de/website/radio/hr2/index.jsprubrik=53549&key=standard_document_41162683 (link nem érhet el)

Opiniones de nuestros usuarios

Denes Veres

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Carlsson, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Carlsson, pont erre volt szükségem.

Martina Gergely

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anna Carlsson_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Berta Józsa

Valami mást kellett találnom a Anna Carlsson, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anna Carlsson