Anna Carin ZidekAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Carin Zidek-ről van szó. A Anna Carin Zidek-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Carin Zidek-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Carin Zidek-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Carin Zidek-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Carin Zidek-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Carin Zidek (* 1973. április 1. , Sveg , Anna Carin Helena Cecilia Olofsson néven ) volt svéd biatlonista .

Karrier

Anna Carin Zidek 2003-ban került a biatlonba, miután korábban sífutóként és z-ként dolgozott. B. 1993-ban a svéd sífutó váltóval a junior világbajnokságon második helyezett lett. Az Aco becenéven is ismert sportoló (leánykori nevén Olofsson származik) gyorsan bejutott a világ legjobbjai közé. nyerte ezüst a tömeges rajt a 2005 világbajnokságon a Hochfilzen . Az Antholzban rendezett világbajnokságon elször a dobogóra lépett a 15 km-es egyéni verseny második helyével. A 2004/2005-ös szezon összesített világkupáján tizedik lett.

A következ, 2005/06-os szezonban megnyerte els három világkupa-versenyét: 2005. december elején a hochfilzeni egyéniben, egy héttel késbb pedig Osrblie- ben sprintben és üldözésben. A 2006. évi torinói téli olimpián ezüstérmet nyert 7,5 km-es sprintben és aranyérmet a tömeges rajtversenyben, 12,5 km felett, amelyet elször rendeztek az olimpiai játékokon. Ezzel a sikerrel lett az els svéd olimpiai bajnok biatlon.

A 2007-es Antholz- világbajnokságon Zidek elbb ismét sprintben nyert ezüstöt, majd az üldözésben bronzot, végül a svéd vegyes váltóval aranyérmet nyert.

Terhessége ellenére részt vett a 2008-as Östersund- i világbajnokságon . Gyengén maradt a vegyes váltóban, de a remélt érem nélkül a világbajnokság és a 2007/08-as szezon ettl kezdve véget ért számára. A 2010-es téli olimpián legjobb eredménye negyedik lett az üldözésben. Itt részesült egy idbeli jóváírásból, mivel elkésett a versenybl. Tora Berger, aki eredetileg negyedik lett a célvonalon, végül ötödik lett, Anna Boulygina ötödik lett, de Bergerhez hasonlóan egy helyet is leminsítettek. A váltóval Zidek ötödik lett.

Zidek az egyik legersebb futó volt a világkupán. Wolfgang Pichler német edz képezte , kezdetben "egy n" csapatként. Késbb a svéd névsorban más sportolók is szerepeltek, mint Helena Ekholm , Anna Maria Nilsson és Sofia Domeij .

2011. július közepén Zidek bejelentette, hogy visszavonul a versenysportból.

Személyes

Zidek 2008. június 28-án fiának adott életet Kanadában. Az apa Tom Zidek, a kanadai csapat fmérnöke, akit két hónappal korábban vett feleségül. Rövid szünet után 2008 novembere óta visszatért a biatlon világkupára, kezdetben ketts néven Olofsson-Zidek néven, a 2010/11-es szezonban pedig csak férje néven.

Zidek általános iskolában ugyanabban az osztályban volt, mint Anna Le Moine, a curling olimpiai bajnoka .

sikerek

A táblázat az összes helyezést mutatja (évtl függen, beleértve az olimpiai játékokat és a világbajnokságokat is).

  • 1. - 3. Hely: dobogós helyezések száma
  • Top 10: Az els tíz helyezett elhelyezése (a dobogóval együtt)
  • Pont rangsorok: A pontszerzésen belüli helyezések száma (beleértve a dobogót és az els 10 helyet)
  • Indulások: A futamok száma az adott szakágban
  • Relé: vegyes relékkel együtt
elhelyezés egyedülállók sprintel üldözés Tömegkezdés Évszak teljes
1. hely 2 6. 2 2 4 16.
2. hely 3 4 2 2 3 14-én
3. hely 3 4 3 10.
Legjobb 10 14-én 34 25-én 12. 28. 113
Pontozás 23. 66 53 30 32 204
Indul 29. 80 62 30 32 233

Egyéni bizonyíték

  1. Anna Carin Zidek befejezi a karrierjét: "Nincs több motivációm". biathlon-online.de, 2011. július 18., hozzáférés: 2011. július 8 .
  2. Anna Carin Olofsson: "A fiam nyári sportoló lesz ..." biathlon-online.de, 2008. július 4., hozzáférés: 2010. december 11 .
  3. Bästa vänner - och medaljhopp i OS. dn.se , 2006. január 14., hozzáférés: 2010. december 11. (svéd).

web Linkek

Commons : Anna Carin Zidek  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Stefan Váradi

Végre egy cikk a Anna Carin Zidek, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Carin Zidek

Leila Laczkó

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anna Carin Zidek

Norbert Török

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Carin Zidek talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Carin Zidek szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes