Anna CambiaghiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Cambiaghi-ről van szó. A Anna Cambiaghi-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Cambiaghi-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Cambiaghi-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Cambiaghi-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Cambiaghi-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Cambiaghi (született szeptember 15-, 1951-es a Milan ) egy korábbi olasz autóversenyz .

Versenyzi karrier

Anna Cambiaghi kezdte pályafutását, raliban az 1970-es . Els jármve egy Fiat 124 Rallye volt , amellyel az 1973 -as olasz ralibajnokságon versenyzett . Az els nemzetközi esemény, amelyen részt vett, az 1974-es Tour de France for autós verseny volt , ahol és Francesca Lurani társa, az Alfa Romeo 2000 GTV-vel 37. helyet értek el az összetettben. Ötször versenyzett a rali -világbajnokságon, és a versenyekkel párhuzamosan vezetett sportautó -versenyeket .

A nyolcvanas évek elején két szezont vezetett a Forma -3 -as olasz bajnokságban , Lella Lombardival együtt a Jolly Clubban a túraautó -Európa -bajnokságon . A legjobb hely a harmadik utolsó hely volt az 1981 -es doningtoni 500 km -es versenyen egy Chevrolet Camaróval (gyztes Umberto Grano és Helmut Kelleners a BMW 63 CSi -vel ). Egyszeri részvétele a Le Mans-i 24 órás versenyen 1977-ben véget ért az Osella PA5 motorhibájával .

Anna Cambiaghi szakaszosan vezetett 1989 -ig. Utolsó rajtja a Rallye Safari volt 1989 -ben . Aktív karrierje után hosszú évekig dolgozott különböz versenycsapatok szervezésében.

statisztika

Le Mans -i eredmények

év csapat járm Csapattárs Csapattárs elhelyezés A kudarc oka
1977 OlaszországOlaszország Osella Squadra Corse Osella PA5 FranciaországFranciaország Raymond Touroul FranciaországFranciaország Alain Cudini kudarc Motorhiba

Egyéni eredmények a sportautók világbajnokságán

évad csapat versenyautó 1 2 3 4. 5 6. 7. 8. 9 10 11 12 13 14 -én 15 -én 16 17 -én
1977 Vidám Klub Lancia Stratos
Osella PA2
Egyesült ÁllamokEgyesült Államok NAP OlaszországOlaszország BÖGRE FranciaországFranciaország DIJ OlaszországOlaszország HÉT Egyesült KirályságEgyesült Királyság SIL NémetországNémetország CSAK OlaszországOlaszország VAL OlaszországOlaszország ÁLTAL Egyesült ÁllamokEgyesült Államok WAT PortugáliaPortugália est FranciaországFranciaország LEC KanadaKanada MOS OlaszországOlaszország IMO AusztriaAusztria SAL Egyesült KirályságEgyesült Királyság BRH NémetországNémetország HOK OlaszországOlaszország VAL
8. 9 DNF
1978 Carlo Rebai Porsche 935 Egyesült ÁllamokEgyesült Államok NAP Egyesült ÁllamokEgyesült Államok SEB OlaszországOlaszország BÖGRE Egyesült ÁllamokEgyesült Államok VÖLGY FranciaországFranciaország DIJ Egyesült KirályságEgyesült Királyság SIL NémetországNémetország CSAK FranciaországFranciaország LEM OlaszországOlaszország MIS Egyesült ÁllamokEgyesült Államok NAP Egyesült ÁllamokEgyesült Államok WAT OlaszországOlaszország VAL Egyesült ÁllamokEgyesült Államok RÚD
DNF

web Linkek

Commons : Anna Cambiaghi  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Ugrás fel 1981 Donington 500 km -es verseny

Opiniones de nuestros usuarios

Benjamin Sándor

Tetszik az oldal, és a Anna Cambiaghi szóló cikk az, amit kerestem

Levente Hajdu

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Cambiaghi talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Cambiaghi szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Eniko Budai

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anna Cambiaghi. Nekem tetszik

Hanna Szarvas

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Cambiaghi, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Cambiaghi, pont erre volt szükségem.