Anna Braun (természetes pályás szánkós)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Braun (természetes pályás szánkós)-ről van szó. A Anna Braun (természetes pályás szánkós)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Braun (természetes pályás szánkós)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Braun (természetes pályás szánkós)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Braun (természetes pályás szánkós)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Braun (természetes pályás szánkós)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Braun (született június 28-, 1984-ben a Schwaz ) egy osztrák természetes pályán tobogganist . Három Európa-bajnokságon indult, és összesen nyolc világkupaversenyen vett részt . 2004-ben bronzérmet nyert a Kindbergben zajló junior világbajnokságon . 2007 óta csak nyáron vett részt görkorcsolya versenyeken.

Karrier

Anna Braun 2001-ben indult elször egy nemzetközi junior bajnokságot természetes pályán szánkózás, az európai junior bajnokságon a Tiers . Ott a 19. helyezett ni szánkósok közül a 14. helyet érte el. A következ évben a 2002-es Gsies - i junior világbajnokság mellett , ahol tizenkettedik volt, részt vett a Frantschach-Sankt Gertraud 2002. évi Európa-bajnokságán is , ahol az olasz Renate Kasslatterrel egy idben a tizenegyedik helyet érte el. Miután Braun már jó eredményeket ért el az Intercontinental Kupában, Braun 2002. december 22-én indult elször a világkupán . Ezen a párhuzamos völsi versenyen a tizenkettedik helyet szerezte meg; a 2002/2003 - as szezonban ez volt az egyetlen világbajnoki rajtja.

Anna Braun nagy sikert ért el a 2004-es Kindbergben zajló junior világbajnokságon , amikor az olasz Sandra Lanthaler és Barbara Abart mögött bronzérmet nyert. Egy héttel késbb a 16. helyen végzett a 2004-es hüttaui Európa-bajnokságon , majd a 2003/2004-es szezon utolsó két futamán ismét világbajnokságon indult . Nyolcadik lett a párhuzamos versenyen Triesenbergben , tizenkettedik lett az utolsó futamon, Aurachban .

A következ télen Braun a hat világkupaverseny közül háromban indult. Kétszer tizenkettedik, egyszer tizenegyedik és így tizenhatodik volt az összesített világkupán. A 2005/2006-os szezonban a legutóbbi két világkupa-versenyen versenyzett, ahol Kindbergben a hetedik hellyel érte el a legjobb karrier eredményét. A világbajnokságon ismét tizenhatodik lett. Utolsó nagy versenye a természetes pályás szánkózásban a 2006-os Umhausen- i Európa-bajnokság volt , amelyet a tizenegyedik helyen zárt. Aztán egy versenyen indult az Intercontinental Kupában, mieltt csak görgs szánversenyeken vett részt.

Anna Braun a teljes pályafutása során a természetes pályán is sikeres volt a görkorcsolyában. A junior osztályban számos gyzelmet aratott az Ausztriában megrendezett görgs szánversenyek sorozatában, az Osztrák Roller Luge Kupában, 2003-ban megnyerte a junior osztály összesített rangsorát, és ugyanebben az évben osztrák junior bajnok lett. Késbb számos verseny- és összesített gyzelmet is ünnepelt az általános ni osztályban. 2007-ben és 2008-ban három gyzelemmel, egy második és egy harmadik hellyel Marlies Wagner eltt megnyerte az Osztrák Roller Luge Kupa összesített rangsorát . 2009-ben sorozatban harmadszor nyert négy gyzelemmel, egy második és egy harmadik hellyel, ezúttal Tina Unterberger eltt . Miután 2010-ben nem vett részt semmilyen versenyen, 2011-ben ismét megnyerte az összesített helyezést mind a hat verseny gyzelmével.

sikerek

Európa-bajnokság

Junior világbajnokság

Junior Európa-bajnokság

Világbajnokság

  • 2 helyezett a tíz legjobb között

Görgs szánkózás

  • Összesített gyzelem az Osztrák Roller Luge Kupa 2007-ben, 2008-ban, 2009-ben és 2011-ben

web Linkek

Commons : Anna Braun  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Tunde Berta

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna Braun (természetes pályás szánkós) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna Braun (természetes pályás szánkós)

Ibolya Huszár

A hozzám hasonlók számára, akik a Anna Braun (természetes pályás szánkós) keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Galina Bereczki

A Anna Braun (természetes pályás szánkós) szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anna Braun (természetes pályás szánkós) szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.