Anna BodenAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Boden-ről van szó. A Anna Boden-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Boden-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Boden-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Boden-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Boden-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Boden (* 1976 ) amerikai filmrendez , forgatókönyvíró és filmproducer . Többnyire Ryan Fleck -kel dolgozik projektjein .

Élet

Boden és Ryan Fleck egy diákfilm forgatásán ismerkedtek meg a kilencvenes évek végén. Boden ekkor a Columbia Egyetemen tanult .

2002 -ben mindketten a Do You Seen This Man dokumentumfilmmel folytatódtak . els közös projektjük. Két évvel késbb elkészítette a Gowanus, Brooklyn cím rövidfilmet , amelyhez Boden írta a forgatókönyvet. Ryan Fleck kapta a legjobb rövidfilm díját a 2004 -es Sundance Filmfesztiválon .

2006 -ban volt a csapat els nagyjátékfilm -projektje, a Half Nelson , amelyben Ryan Gosling játszotta a fszerepet. Boden és Fleck együtt dolgoztak a Cukor cím filmeken és az Ez egyfajta vicces történet cím regény adaptációján is .

2019 -ben rendezte a Marvel kapitányt , a Marvel Cinematic Universe 21. játékfilmjét .

Filmográfia (kiválasztás)

Rendez

forgatókönyv

termel

  • 2004: Gowanus, Brooklyn (rövidfilm)
  • 2005: Fiatal lázadók (dokumentumfilm)
  • 2006: Fél Nelson

web Linkek

Commons : Anna Boden  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. a b 25 Az Indie Film új arcai 2004 . In: Filmmaker Magazine, 2017. április 20
  2. ^ Sundance Film Festival 2004 - Díjak . In: IMDb , hozzáférés : 2017. április 20

Opiniones de nuestros usuarios

Andrea ábrahám

Ez a bejegyzés a Anna Boden segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Michael Tóth

Valami mást kellett találnom a Anna Boden, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anna Boden

Gizella Kálmán

Ebben a Anna Boden szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Ivan Boros

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Boden, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Boden, pont erre volt szükségem.