Anna BehlenAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Behlen-ről van szó. A Anna Behlen-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Behlen-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Behlen-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Behlen-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Behlen-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Behlen (született február 21-, 1993-ban a Kiel ) német röplabda és strandröplabda játékos .

Karrierterem

Fiatalkorában Anna Behlen teremröplabdát játszott a Wiker SV-ben , ahol a regionális bajnokságban is használták. A schleswig-holsteini államválasztáson is aktív volt. 2010 és 2013 között a küls támadó a másodosztályú VT Aurubis Hamburg 2 klubban játszott , akivel 2012-ben a 2. Bundesliga North bajnoka lett . 2013 óta együtt játszott akkori strandröplabdapartnerével, Katharina Culavval az MTV 48 Hildesheim nemzeti bajnokságban , amellyel 2014-ben feljutott az egyesületi ligába, majd a 3. ligás nyugaton játszott . A 2019/20-as években Behlen ismét hazájában játszott a harmadosztályú Kieler TV-ben , 2020-tól pedig a másodosztályú ETV Hamburgban .

Karrier Strand

Anna Behlen 2003 óta aktív a strandröplabdában is. Elször Janne Wurl- val játszott különböz országos ifjúsági bajnokságokon. 2009 óta különböz partnerekkel aktív a Smart / Techniker Beach Touron és más országos tornákon. A Christine Aulenbrock , lett U18 Európa-bajnok Espinho, Portugália 2009 és a német U20 második helyezett egy évvel késbb. Ugyanebben az évben elérte az ötödik helyet a Porto a Sandra Seyfferth az U19 világbajnokság és egy héttel késbb Anika Krebs harmadik helyen U18 Eb. 2011-ben Anna Behlen megnyerte a német U20 bajnokságot Christine Aulenbrockkal, Anika Krebs pedig az ötödik helyet érte el az U19-es világbajnokságon, Umagban (Horvátország), és a kilencedik helyet az U20-as Európa-bajnokságon, Tel-Avivban . 2012-ben német U20 második helyezett lett Ines Wilkerlingnél . Anna Behlen részt vett a német bajnokságot a Timmendorfer az els alkalommal Sandra Seyfferth és kész 13. lett. 2013-ban fejezte be ötödik és Yanina Weiland az U21 VB Umag és Christine Aulenbrock az U22 EB-n Varna (Bulgária ). Új standard partnerével, Katharina Culavval Anna Behlen ismét a 13. helyet szerezte meg a német bajnokságban .

2014- ben a Schleswig-Holsteinben született nk a kilencedik helyre javultak . Ugyanebben az évben elször vettek részt a FIVB World Tour versenyén . Az év utolsó tornáján, a dél-afrikai Mangaung Openen a medencében másodikak lettek. Ezután az els fkörben egy dél-afrikai, a második fordulóban pedig egy francia csapatot gyztek le, mieltt a negyeddöntben elbuktak a késbbi bronzérmes Ukolowa / Prokopjewa ellen . A két német így az ötödik helyet szerezte meg a végs rangsorban. A német bajnokságon Behlen / Culav a 13. helyet szerezte meg. 2016-ban Behlen ismét Anika Krebsszel játszott. Behlen / Krebs Kühlungsbornban megnyerte az intelligens szuperkupát , és a német bajnokságban a hetedik helyen végzett . 2017-ben Behlen ismét Yanina Weiland mellett játszott az országos turnén. 2018-ban Sarah Schneiderrel kezdte a FIVB világturnét , és megnyerte a 2 csillagos tornát Phnom Penh-ben . A nemzeti Techniker Beach Tour , Behlen / Schneider nyerte a versenyeket Lipcse és Zinnowitz és ötödik helyet a német bajnokságot Timmendorfer Strand. Anne Krohn 2019 óta Behlens partnere, akivel a drezdai Techniker Beach Tour harmadik helyét szerezte meg, és Zinnowitzban nyert. A német bajnokságon Behlen / Krohn az ötödik helyen végzett. 2021-ben Behlen / Krohn vette az ötödik és a második helyen a selejtez Timmendorfer a düsseldorfi és a harmadik helyen kétszer a Stuttgart .

Szakmai

Anna Behlen szociális gazdaságtant tanul Hamburgban .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. DVV csapat rangsor (2021. július 12-én)
  2. ^ Egyesületi újság 38. oldal: Wiker U20 lányok a legjobb tíz között Németországban. (PDF) Wiker SV , 2012, hozzáférés: 2014. március 28 .
  3. Volleyball Bundespokal 2008. TV Lebach, 2008, hozzáférés: 2014. március 28 .
  4. Mesteri záró aktusa Bremen. VT Aurubis Hamburg, 2012. április 28., hozzáférés: 2014. március 28 .
  5. Anna Behlen és Kreika Anika bronzérmet szerez. beach-volleyball.de, 2010. augusztus 8., hozzáférés: 2014. március 28 .
  6. Anna Behlen: Ásó az áttörést. (Az interneten már nem érhet el.) NDR , 2013. november 29., az eredetirl 2014. március 29-én archiválva ; megtekintve 2014. március 28-án .

Opiniones de nuestros usuarios

Tunde Fazekas

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna Behlen íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna Behlen

Diana Mester

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anna Behlen, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anna Behlen., Ez egy jó cikk a Anna Behlen

Bernadette Kádár

Valami mást kellett találnom a Anna Behlen, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anna Behlen