Anna-Beeke GretemeierAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Beeke Gretemeier-ről van szó. A Anna-Beeke Gretemeier-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Beeke Gretemeier-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Beeke Gretemeier-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Beeke Gretemeier-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Beeke Gretemeier-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Beeke Gretemeier (* 1986 in Hamburg ) német újságíró és szerkeszt-in-fnök hetilap Stern és hírportálja stern.de .

Karrier

Gretemeier újságírói karrierjét 2006-ban kezdte a Bild hamburgi helyi szerkesztségében . 2007 júliusától 2009 júniusáig szakmai gyakorlatot végzett a Berlini Axel Springer Akadémián , amelynek során a Bild és a Die Welt Kompakt munkatársainak írt . A bild.de oldalon kezdetben segített egy web-TV osztály felállításában szolgálatvezetként , késbb pedig helyettes vezetként . 2011-ben a Naturschutzbund Deutschland-hez került közönségkapcsolati tisztviselként, és egy újságíró baráttal közösen alapított induló vállalatot az adventi naptárakhoz.Berlin- Kreuzbergben , amelynek honlapján 2014 szén személyes okokból szünetet nyilvánított. 2014 novemberében újságíróként kezdett dolgozni a menekültügyi és környezetvédelmi kérdésekben, valamint szerkesztként a Stern berlini irodájában . Tól december 2015 volt ügyvezet szerkesztje Szociális és videó a Stern hamburgi irodájában . 2017 márciusában kezdetben a stern.de fszerkeszt-helyettese, 2017 októberében pedig fszerkesztje volt . 2019 januárjában kinevezték Stern nyomtatási ajánlatának fszerkesztjévé is .

Gretemeier tagja a zsri az Axel Springer-díj , az európai újság díj és a vállalati kultúra-díj a Serviceplan Group , valamint a tanácsadó testület a Hamburg Media School a Digital Újságírás ösztöndíj Természetesen.

Díjak

  • A holnap 25 médiaalkotója, 2017: a Kress média szakszolgálat .
  • "Az év új jövevénye " 2017 a Kress médiaszolgáltatásból .

Könyvek

  • A Havel természetes konyhája: folyami táj, népe és receptjei. Haupt Verlag Bern, 2015, ISBN 978-3-258-07917-2

web Linkek

Egyéni bizonyíték

Opiniones de nuestros usuarios

Leila Dénes

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anna-Beeke Gretemeier, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Eva Szakács

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anna-Beeke Gretemeier. Nekem tetszik

Bernadett Baráth

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anna-Beeke Gretemeier