Anna B. SheppardAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna B. Sheppard-ről van szó. A Anna B. Sheppard-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna B. Sheppard-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna B. Sheppard-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna B. Sheppard-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna B. Sheppard-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna B. Sheppard (* 1946 in Warsaw , mint Anna Biedrzycka ) egy lengyel jelmeztervez , aki jelölt egy Oscar a 1994 , 2003 és 2015 kategóriában a Legjobb jelmez .

Élet

Anna Biedrzycka Sheppard a varsói Képzmvészeti Akadémián végzett építész szakon . Sheppard megtette els lépéseit a filmben a lengyel filmben, ahol többek között a lengyel filmproducerrel és rendezvel, Krzysztof Zanussi -val dolgozott együtt . Els filmjét Zanussi Familienleben -nel (1971) 1971 -ben meghívták a Cannes -i Nemzetközi Filmfesztiválra , de nem kapott díjat. Lengyelországban a Film film magazin az év legjobb filmjének választotta. Sheppard nvére, Magdalena Biedrzycka szintén jelmeztervez.

A nemzetközi siker szempontjából Sheppard legfontosabb filmje a Schindler listája (1993) volt, ahol a neves rendezvel, Steven Spielberggel dolgozott együtt . Ezen a filmen végzett munkája megszerezte els Oscar -jelölését a "Legjobb jelmeztervezés" kategóriában. Ezt követte a további munka olyan neves rendezkkel, mint Volker Schlöndorff ( Der Unhold , 1996), Roman Polaski ( A zongorista , 2002 és Oliver Twist , 2005) és Quentin Tarantino ( Inglourious Basterds , 2009).

Sheppard szakmája szakembere, aki nem fél semmilyen kihívástól, ha nehéz követelmények elsajátításáról van szó. A mvész székhelye Londonban van.

Filmográfia (kiválasztás)

Díjak / jelölések (kiválasztás)

web Linkek

források

  1. Anna B. Sheppard a film.nu. Letöltve: 2015. február 4.
  2. Anna B. Sheppard ( Memento 2015. február 5 -tl az Internet Archívumban ) a independenttalent.com webhelyen. Letöltve: 2015. február 4.
  3. Anna B. Sheppard ( Memento 2015. február 5 -tl az Internet Archívumban ) a modacafe.pl címen. Letöltve: 2015. február 4.
  4. Anna B. Sheppard ( Az eredeti emlékeztetje 2016. február 22 -tl az Internet Archívumban ) Információ: Az archív link automatikusan be lett helyezve, és még nincs ellenrizve. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasítások szerint, majd távolítsa el ezt az értesítést. itt: laureate.ffab.at (angol) @1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / laureate.ffab.at

Opiniones de nuestros usuarios

David Veres

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anna B. Sheppard-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anna B. Sheppard-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anna B. Sheppard itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Vladimir Szatmári

A Anna B. Sheppard szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anna B. Sheppard szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Henrietta Kálmán

Valami mást kellett találnom a Anna B. Sheppard, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anna B. Sheppard

Nelli Berta

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anna B. Sheppard_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.