Anna AthanasiadouAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Athanasiadou-ről van szó. A Anna Athanasiadou-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Athanasiadou-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Athanasiadou-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Athanasiadou-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Athanasiadou-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Athanasiadou (született 1981. február 13. ) görög súlyemel .

Karrier

Athanasiadou a 2005-ös Európa-bajnokságon elérte a tizenegyedik helyet az 53 kg-ig terjed osztályban. 2006-ban nyolcadik lett az Európa-bajnokságon , de nem volt érvényes próbálkozása a tolásban. Még a 2007-es Európa-bajnokságon sem sikerült. Ugyanebben az évben elször vett részt a világbajnokságon , amelyen tizenkettedik lett. A 2008-as edzésellenrzés során Athanasiadou és a görög válogatott tíz másik tagja pozitív eredményt adott , majd két évre eltiltották. Felfüggesztése után a 2011-es Európa-bajnokságon 48 kg-ig terjed osztályban a tizedik helyet érte el . A 2013-as mediterrán játékokon ötödik volt az 53 kg-ig terjed osztályban.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Két pozitív emel Görögországból Pescarában. (Az interneten már nem érhet el.) In: mediter Mediterraneanweightlifting.it. Július 1, 2009, archivált az eredeti szóló március 4, 2016 ; megtekintve 2019. április 11-én . Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. Szankcionált sportolók 2008. In: iwf.net . Hozzáférés: 2019. április 11 . @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.mediter Mediterraneanweightlifting.it

Opiniones de nuestros usuarios

Gerda Csordás

A Anna Athanasiadou szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Julianna Szalai

Meglepett ez a cikk a Anna Athanasiadou, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anna Athanasiadou