Anna anyjaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna anyja-ről van szó. A Anna anyja-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna anyja-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna anyja-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna anyja-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna anyja-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Eredeti cím Anna anyja
A termel ország Németország
eredeti nyelv német
Kiadási év 1984
hossz 92 perc
Korhatár FSK 12
Rúd
Rendez Burkhard Driest
forgatókönyv Burkhard Driest
Termelés Dieter Schidor
zene Kristian Schultze
kamera Lothar Elias Stickelbrucks
vágott Patricia Rommel
Foglalkozása

Anna édesanyja egy német melodráma származó 1984 .

cselekmény

A film Marianne Bachmeier igaz történetén alapul . Ebben a filmben Marianne Grünwaldnak hívják, és lelti lánya Anna gyilkosát a bíróságon. Ezzel a cselekedettel médiaesemény és hsn lesz a lakosságban. A Marianne Grünwald életével kapcsolatos kutatás azonban hamarosan kétségbe vonja Marianne integritását, és az anya hamarosan rossz anyaként jelenik meg a nyilvánosság eltt .

háttér

Burkhard Driest forgatókönyvét Heiko Gebhardt Stern újságíró könyve alapján írta . Míg a forgatás még folyamatban volt, verseny kezddött a filmkészítéssel, a Der Fall Bachmeier - No Time for Tears by Hark Bohm cím msorral, amely ugyanabban az idben zajlott .

Vélemények

  • Nemzetközi film lexikona : A film jobban érdekli a milit, mint a tény magyarázatát, a film hamar elhalványul a klisés színpadra állítás és a rossz ábrázolás miatt. Spekulatív gyors produkció, amely nem áll túl messze a magazin szintjétl.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anna anyja. In: Nemzetközi filmek lexikona . Filmszolgáltatás , hozzáférés: 2015. november 12 . 

Opiniones de nuestros usuarios

Bettina Szücs

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anna anyja, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anna anyja., Ez egy jó cikk a Anna anyja

Dalma Csikós

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna anyja., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna anyja.

Diana Asztalos

Ezt a bejegyzést a Anna anyja-ről pont ezt kerestem.

Janos Boros

A Anna anyja szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anna anyja szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.