Anna Angelina WolfersAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Angelina Wolfers-ről van szó. A Anna Angelina Wolfers-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Angelina Wolfers-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Angelina Wolfers-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Angelina Wolfers-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Angelina Wolfers-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Angelina Wolfers (született November 8-, 1978-as a Siegen , Land Nordrhein-Westfalen ) német blogger , influencer , színészn és fotómodell .

Élet

Wolfers 2003 és 2006 között végzett a Színjátszás, Mozgás és Tánc Központjában, és beszéd- és színészórákat tartott Tassi Laura mellett Kölnben . Többek között Leonie Preisinger szerepérl vált ismertté az ARD Sturm der Liebe cím telenovellájában .

Anna Angelina Wolfers-t a német FHM olvasói 2008 májusában a 8. lett a világ 100 legszexisebb nje között, ezzel a listán a legjobb németek lettek. 2009 júniusában ugyanezen a választáson a második helyre került, de ezúttal nem volt a legmagasabb német. A német FHM ezt lehetségként vette igénybe, hogy fotósorozatot készítsen vele, amelyet késbb az FHM és a Girls of FHM magazinokban nyomtattak Nagy-Britanniában, Szingapúrban, Thaiföldön és Ausztráliában. 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban a GQ magazin online kiadásának olvasói elsként szavazták meg a "GQ Top 100" -ban. Eltte egyetlen n sem csinálta ezt többször.

Reklámarcként olyan vállalatoknál dolgozott, mint a Pizza Hut (2008), a REWE (2009-tl) és a McDonald's (2011).

2008-tól Christopher Becker és Daniel Rakete Siegel rendezésében a Jabhook (más néven: Highroller and Tank) internetes sorozat egyik fszerepét játszotta . Számos klipben is szerepelt, többek között a Gunslingers Spinner és a No Love Songs (2010) és a Pilots Listening (2011) c.

Wolfers két divatboltot birtokol Hamburgban "Goldig" néven, és egy "Goldig Concept Store" -ot Kölnben.

2015 vége óta az AnnaWolfers.de honlapján blogol, divat, utazás és táplálkozás témakörökben. 2017. június 28. óta szerdánként látható a piros programban. A Stylex a Sixx-en , ahol meglátogatja a nket otthon, és tippeket ad nekik, hogyan lehet divatos ruhákat összeállítani a meglév ruházatukból.

Wolfers kapcsolatban áll az énekessel, Johannes Strate-szel, és egy 2012 decemberében született fia édesanyja.

Filmográfia

színház

internetes linkek

Egyéni bizonyíték

 1. 100 legszexisebb n a világon 2008 ( Memento 2010. január 1-jétl az Internetes Archívumban )
 2. 100 legszexisebb n a világon 2009 , megtekintve: 2009. június 3
 3. ThaiPR.net sajtóközlemény , hozzáférés: 2010. május 15
 4. Globbos.com: Elle Liberachi és Anna Wolfers en la revista FHM Australia, 2010. február ( Memento 2010. augusztus 18-tól az Internet Archívumban )
 5. GQ-Magazin.de: GQ Top 100: Kiváló ( Memento 2011. december 4-tl az Internetes Archívumban )
 6. "GQ Top 100: Defending Champion" a GQ-Magazin.de webhelyen , hozzáférés 2013. január 7.
 7. "Top 100: Gratulálok, Anna!" a GQ-Magazin.de oldalon , elérhet 2014. január 2-án
 8. Anna Angelina Wolfers a Highrollerben és a Tankban. (Az interneten már nem érhet el.) Korábban eredetiben ; megtekintve 2021. február 17-én .  (Az oldal már nem elérhet , keresés az internetes archívumokban )@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.jabhook.tv
 9. Jabhook (internetes sorozat) a legénység egyesülésénél , hozzáférés 2021. február 27-én.
 10. Stores Áruházaik áttekintése a honlapjukon , elérhet 2017. szeptember 5-én
 11. Gunslinger Johannes gyermeke van tle

Opiniones de nuestros usuarios

Irma Dudás

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anna Angelina Wolfers, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anna Angelina Wolfers., Ez egy jó cikk a Anna Angelina Wolfers

Rebeka Laczkó

Tetszik az oldal, és a Anna Angelina Wolfers szóló cikk az, amit kerestem

Angelika Bakos

Ez egy jó cikk a Anna Angelina Wolfers_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Szabolcs Vajda

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Angelina Wolfers talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Angelina Wolfers szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

John Dénes

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Angelina Wolfers., Azt hittem, már mindent tudok a Anna Angelina Wolfers., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Angelina Wolfers.