Anna Andreevna BogdanovaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Andreevna Bogdanova-ről van szó. A Anna Andreevna Bogdanova-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Andreevna Bogdanova-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Andreevna Bogdanova-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Andreevna Bogdanova-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Andreevna Bogdanova-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Andrejewna Bogdanowa
éremtáblázat
Anna Bogdanova a 2008-as olimpiai játékokon
Anna Bogdanova a 2008-as olimpiai játékokon

Hétverseny

OroszországOroszország Oroszország
Fedett Világbajnokság
bronz 2008 Valencia Öttusa
Fedett Európa-bajnokság
Arany 2009 Torino Öttusa
Körüli találkozás Götzisszel
bronz 2008 Hétverseny

A nna Andr e jewna Bogd a nowa ( orosz ; 1984. szeptember 21- én született Leningrádban ) orosz heptatléta .

Karrier

Bogdanova els nagy heptatlant 2004-ben játszotta Tulában , ahol elérte az 5251 pontot. 2007 márciusában a 2007-es fedett Európa-bajnokságon vett részt Birminghamben, és fedett öttusa 4272 pontjával a 13. helyen végzett. Ugyanebben az évben volt a vb- ben Osaka, Japán és 6243 pont tizedik a Hétpróba.

Bogdanowa nyerte meg els nemzetközi érem a 2008-as World Championships Beltéri in Valencia , Spanyolország , ahol nyerte 4753 ponttal a öttusa bronz. A sokoldalú találkozón Götzis , Bogdanowa 2008-ban 6452 ponttal a harmadik helyet szerezte meg, és ezzel a bronzérmet is megszerezte.

A 2008-as pekingi olimpiai játékokon hatodik lett a heptatlonban, ahol 6465 ponttal felállította személyes csúcsát. A 2009. évi fedett Európa-bajnokságon 2009. március 6-án 4761 ponttal megszerezte az öttusázás európai címét.

1,78 m magasságban Anna Bogdanowa versenysúlya 64 kg.

A legjobb teljesítmény az egyes szakágakban

100 m gát   13.09 s
magasugrás 1,88 m
Súlylök 14,64 m
200 m 24,24 s
Távolugrás 6,49 m
Gerelyhajítás 39,91 m
800 m 2: 09,45 perc

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. A heptathlon eredményei 2008 - ból a sokoldalú találkozó Götzis honlapján

Opiniones de nuestros usuarios

Fatime Tóth

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Andreevna Bogdanova., Azt hittem, már mindent tudok a Anna Andreevna Bogdanova., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna Andreevna Bogdanova.

Annabella Szöllősi

A Anna Andreevna Bogdanova nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Bernadette Csányi

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anna Andreevna Bogdanova_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Karoly Simon

A Anna Andreevna Bogdanova nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van