Anna Anatolyevna PavlovaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Anatolyevna Pavlova-ről van szó. A Anna Anatolyevna Pavlova-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Anatolyevna Pavlova-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Anatolyevna Pavlova-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Anatolyevna Pavlova-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Anatolyevna Pavlova-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Anatoljewna Pawlowa ( orosz , tudományos átírási Anna Pavlova Anatol'evna ; született szeptember 6-, 1987-ben a Orechowo-Sujewo ) egy orosz tornász és az olimpiai résztvev, aki részt vett Azerbajdzsán versenyek óta 2013 .

Karrier

Pavlova 5 éves korában kezdett tornázni. Anyja, Natalja Pavlova képzi, és a moszkvai MGFSO dinamóhoz tartozik . A koreográfiában Olga Maximowa támogatja , a mvészi közjátékokban pedig Borisz Suvalovot képezi . 2000-ben nemzetközi hírnévre tett szert a mérleggerenda junior Európa-bajnokságának gyzteseként . Aztán ugyanezzel az eszközzel ezüstérmet nyert a Goodwill Games -en 2001-ben .

A XXVIII. A 2004- es athéni nyári olimpián 9.475 ponttal ugró bronzérmet nyert . A gyztes román Monica Rou lett 9656 ponttal, az ezüstérmet pedig az amerikai Annia Hatch kapta 9,481 ponttal.

Korábban bronzot is nyert a csapatversenyben. Az orosz csapat Lyudmila Jeschowa , Swetlana Chorkina , Maria Kryuchkova , Jelena Samolodtschikowa és Natalja Zigantschina mellett 113,235 pontot ért el. Az arany Románia (114,283), az ezüst pedig az USA (113,584) csapatához került.

Az olimpiai játékok a pekingi a 2008 a negyedik helyen végzett az orosz csapat. Még a sokoldalú versenyen, valamint az ugrás, a padló és a mérlegnyaláb döntben sem sikerült érmet szereznie.

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Anna Pavlova Online. (Az interneten már nem érhet el.) In: anna-pavlova.net. 2014. szeptember 3., Az eredetibl 2013. december 3-án archiválva ; Letöltve: 2017. április 22 . Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.anna-pavlova.net

web Linkek

Commons : Anna Pavlova (tornász)  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Emilia Koncz

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anna Anatolyevna Pavlova szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Gertrud Takács

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anna Anatolyevna Pavlova

Agnes Vida

A Anna Anatolyevna Pavlova szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Mohamed Szöllősi

Nagyszerű poszt a Anna Anatolyevna Pavlova., Nagyszerű poszt a Anna Anatolyevna Pavlova.