Anna Alexejewna FrolinaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Alexejewna Frolina-ről van szó. A Anna Alexejewna Frolina-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Alexejewna Frolina-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Alexejewna Frolina-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Alexejewna Frolina-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Alexejewna Frolina-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Alexejewna Frolina , született Bulygina ( orosz () ; született  január 11-, 1984-ben a Salekhard , Tyumen Oblast , Szovjetunió ) egy eredetileg orosz, most dél-koreai Biathlete .

Karrier

Az orosz Anna Bulygina nagyon sikeres junior sportoló volt. A junior világbajnokságokon 2002-ben, 2003-ban és 2005-ben a rendr kétszer volt világbajnok a váltóval (2003 és 2005) és az üldözésben (2005). A junior világbajnokság mindhárom sprintversenyén vannak vice-világbajnokságok, plusz a sprintben aratott gyzelem és a harmadik hely a üldözésben a 2005. évi novoszibirszki junior Európa-bajnokságon . Bulygina számos más sportoló sérülése és terhessége miatt debütált az orosz biatlon csapatban a Junior Biatlon Európa Kupában a 2005/2006-os szezonban . Novoszibirszkben megnyerte a sprintversenyt, és harmadik lett az üldözésben. Ezután több futamot futott a Biatlon Európa Kupában anélkül, hogy említésre méltó eredményeket ért volna el. A biatlon világkupán debütált a 2006/2007-es szezon els világkupáján . Az els versenyen feljuthatott a világ tetejére, és kilencedik lett. Az orosz váltóval Bulygina második lett Hochfilzenben . A 2007 -es Antholzban zajló biatlon világbajnokságon az oroszt két futamon használták. A sprintben a 19. helyet érte el, az üldözésben 10 helyet veszített. Az évadzáró a Hanti-Manszijszkban , Bulygina elérni a legjobb eredményt a szezon negyedik a tömeg indul a verseny. Az idényt összesítésben a 31. helyen zárta. A következ szezonban Bulyginát nem használták a világbajnokságon. Itt indulhat újra a 2008/2009-es szezonban . A Antholz , Bulygina megismételte legjobb helyzetben az addig negyedik helyen, egy sprint. Az orosz n meglep módon megnyerte a következ vadászversenyt a cél sprintben Kaisa Mäkäräinen és Darja Domratschawa ellen . Néhány héttel korábban megnyerte els vb-versenyét Hochfilzenben Oroszország váltójával, de a gyzelmet késbb visszavonták más orosz indulók doppingvétségei miatt. ért legnagyobb sikert eddig megnyerte a világbajnoki aranyérmet az 2009 Biatlon Világbajnokság az Pyeongchang , szintén a váltóverseny.

Mivel esélye sem volt az orosz válogatottban való helyezésre, 2015-ben Dél-Koreába költözött .

statisztika

A vb helyezései

A táblázat az összes helyezést mutatja (évtl függen, beleértve az olimpiai játékokat és a világbajnokságokat is).

  • 1. - 3. Hely: dobogós helyezések száma
  • Top 10: Az els tíz helyezett elhelyezése (a dobogóval együtt)
  • Pont rangsorok: A pontszerzésen belüli helyezések száma (beleértve a dobogót és az els 10 helyet)
  • Indulások: A futamok száma az adott szakágban
  • Relé: vegyes relékkel együtt
elhelyezés egyedülállók sprintel követés Tömegkezdés Évszak teljes
1. hely 1 3 4
2. hely 3 3
3. hely 1 1
Legjobb 10 1 7. 4 3 8. 23.
Pontozás 3 25-én 16. 12. 8. 64.
Indul 8. 31 20 12. 10. 81.
Státusz: a 2012/13-as szezon után

téli olimpia

Eredmények a téli olimpiai játékokon:

Egyéni versenyek Váltóversenyek
sprintel követés egyedülállók Tömegkezdés Ni váltó Vegyes váltó
2010. évi téli olimpia téli olimpia | VancouverKanadaKanada  4 6. - 30-án -
Téli Olimpiai Játékok 2018 téli olimpia | PyeongchangDél-KoreaDél-Korea  32. 50. 61. - 18 -

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Kinga Márton

A Anna Alexejewna Frolina szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anna Alexejewna Frolina szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Emilia Szekeres

Ez egy jó cikk a Anna Alexejewna Frolina_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül