Anna Alexandrovna AlminovaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Alexandrovna Alminova-ről van szó. A Anna Alexandrovna Alminova-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Alexandrovna Alminova-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Alexandrovna Alminova-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Alexandrovna Alminova-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Alexandrovna Alminova-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Alekszandrovna Alminowa ( orosz , angol átírás Anna Alminova ; született január 17-, 1985-ben a Witschewschtschina , Kirov Oblast ) egy orosz középs -distance futó , aki specializálódott a 1500 méter távolságra .

Élet

A második helyezett junior világbajnok 2004-tl a nyolcadik volt a következ szezonban a madridi fedett Európa-bajnokságon .

2008 -ban tizenegyedik lett a pekingi olimpián . A 2009 -es torinói beltéri Európa -bajnokságon 1500 m -en aranyérmet szerzett, 3000 m -en pedig hatodik lett . Nyáron a berlini világbajnokságon eldöntbe jutott, és az atlétikai világdöntn hetedik lett .

2010-ben jött a hetedik a világ Beltéri bajnokság Doha , de diszkvalifikálták, miután az anyag pszeudoefedrin talált során doppingellenrzés és betiltották három hónapig erre megsérti a doppingellenes rendelkezéseket . A barcelonai Európa -bajnokságon hatodik lett.

A biológiai útlevélben elforduló rendellenességek miatt két és fél évre (2011. december - 2014. május) eltiltották, és 2009. február 16. óta minden eredményt, beleértve a 2009. évi fedett Európa -bajnokságot is, törölték.

Anna Alminowát Gennadi Szuvorov edzi, és a Dinamo klubnál kezd .

Személyes csúcsok

web Linkek

Commons : Anna Alminova  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Lábjegyzetek

  1. Leichtathletik.de: Beltéri Európa -bajnok Anna Alminova blokkolt . 2010. április 27
  2. Dopping szankciók - Hírek 154 IAAF 2004. június ( Memento 2014. július 13 -tól a webarchívum archívumában. Ma )
  3. Ír sportoló megkapja els európai érmét - 4 évvel a verseny után www.todayfm.com 2014. július 2.

Opiniones de nuestros usuarios

Tibor Sipos

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anna Alexandrovna Alminova_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Bettina ádám

Ez egy jó cikk a Anna Alexandrovna Alminova_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Tunde Jakab

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Alexandrovna Alminova talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Alexandrovna Alminova szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes