Anna Ahrens (író, 1871)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Ahrens (író, 1871)-ről van szó. A Anna Ahrens (író, 1871)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Ahrens (író, 1871)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Ahrens (író, 1871)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Ahrens (író, 1871)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Ahrens (író, 1871)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Ahrens (született október az 5., 1871-ben a Riede ; March 25-, 1960 ) volt a Low German helyi költ . A riedei Anna-Ahrens-Ways és Syke nevét róla kapta.

Élj és cselekedj

Anna Ahrens gyermekkorát Riedében töltötte, ahol szülei malmot üzemeltettek . Iskolába járása után ápolói képzést végzett a hannoveri Henriettenstift kirendeltségein . Ezután tizenkét évig közösségi ápolóként dolgozott Warstade-ben, nem messze az Elba torkolatától . 1921-ben visszatért szorosabb otthonába, és közösségi ápolóként és ápolónként kapott munkát Syke-ben. 1931. október 1-jén ünnepelte 25. szakmai évfordulóját. Az 1930-as évek közepén nyugdíjba vonult, és hobbijának, az alnémet nyelvnek szentelte magát . Már 1900-ban kis cikkeket tett közzé gyermekjátékokról , verseket , közmondásokat , dalokat és szokásokat számolt be a Niedersachsen folyóiratban . 1938 körül megjelent a Sleche Ways un Swarmer Wagens ciklus, amelynek történetei Riede, Ahausen és Dreye falvak körül forogtak .

Mvek

  • Elfelejtett Sang ut Kinnerdaagen. Billerrel Theodor Herrmanntól . Stelzer, Stade 1939
  • Windmöhlnsang és Heimatklang. Dißmeyer, Syke 1939

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Gabriele Ullrich : A SYKE jobbik fele (i). Városnézés a Syker nk nyomában. Fischerhude 1997, 1619

Opiniones de nuestros usuarios

Janka Lévai

Tetszik az oldal, és a Anna Ahrens (író, 1871) szóló cikk az, amit kerestem

Viktor Győri

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna Ahrens (író, 1871)

Alexander Pálinkás

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anna Ahrens (író, 1871)-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anna Ahrens (író, 1871)-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anna Ahrens (író, 1871) itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Alexander Földi

Végre egy cikk a Anna Ahrens (író, 1871), ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna Ahrens (író, 1871)