Anna (1951)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna (1951)-ről van szó. A Anna (1951)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna (1951)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna (1951)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna (1951)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna (1951)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Német cím Anna
Eredeti cím Anna
Gyártó ország Olaszország , Franciaország
eredeti nyelv olasz
Kiadási év 1951
hossz 107 perc
Korosztály besorolása FSK 16
Rúd
Rendez Alberto Lattuada
forgatókönyv Giuseppe Berto ,
Franco Brusati ,
Ivo Perilli ,
Dino Risi ,
Rodolfo Sonego
Termelés Dino De Laurentiis ,
Carlo Ponti ,
Pierre-Gurgo Salice
zene Nino Rota
kamera Otello Martelli
vágott Gabriele Varriale
Foglalkozása

Anna olasz-francia koprodukció 1951-bl . A film melodráma volt rendezte az olasz rendez Alberto Lattuada . Silvana Mangano Anna laikus nvérként látható a fszerepben .

cselekmény

Anna, egy fiatal laikus nvér, nagyon népszer a betegei körében. A fiatal n a lehet leghamarabb meg akarja tenni fogadalmát . Egy éjszaka egy baleset áldozata kórházba kerül, és Anna fájdalmasan szembesül a múltjával a férfi láttán. Andrea az, akit Anna egyszer eljegyzett. Amíg operálják, a fiatal n gondolatai visszamennek az idben. Gondol Vittorióra, egy csaposra is, akivel szenvedélyes kapcsolatban állt. Amikor találkozott Andreával, és mindketten komolyan megszerették egymást, Vittorio keményen harcolt érte. Anna elkerülte, hogy Andreához menekült a birtokon. De itt is Vittorio üldözte ket, és még az erszaktól sem csökkent. Andrea a segítségére jött. Vittorio hirtelen fegyvert tartott a kezében, és Anna vállát megsebesítette. A két férfi verekedett, amikor hirtelen lövés dördült el, és Vittoriót halálosan eltalálták.

Anna úgy emlékszik, hogy ebbe a kórházba jött, hogy meggyógyítsa vállsérülését, és itt döntött úgy , hogy apáca lesz, és mások szolgálatába állította életét. Amikor késbb Andrea ágya mellett ül, szakadtnak érzi magát. Még mindig szereti Andreát. Amikor jobban érzi magát, Andrea ismét arra kéri, hogy legyen a felesége. Egy pillanatnyi habozás után igent mond neki. Most apáca akarja feladni jövbeli életét, és a kórházat is örökre elhagyja. A búcsúzás napján azonban súlyos vonatbaleset következik be, számos sérüléssel, akiket kórházukban kell kezelni. Anna tudja, hogy most szükség van rá, és Andrea nélkül is boldogul. Apáca lesz, és a jövben teljes egészében az ápolásnak szenteli életét.

Gyártás, kiadvány, háttér

A filmet a római Ponti-De Laurentiis stúdióban forgatták. 1951. december 20-án kezdte meg mködését Olaszországban. Franciaországban, 1952. szeptember 26-án jelent meg. A film 1952-ben a Német Szövetségi Köztársaságban, valamint Nagy-Britanniában és Portugáliában is megnyílt. 1953-ban bemutatták Finnországban, Svédországban, Dániában és az Egyesült Államokban.

Armando Trovajoli volt bérelt által Alberto Lattuada hogy írjon a zenéjét Anna . Köztük volt a világsiker El Negro Zumbon is . A filmben megjelen másik népszer dal a Non dimenticar . Singer Flo Sandon által kölcsönzött fõszereplõnõnek Silvana Mangano hangja mindkét esetben. A legismertebb változata nem dimenticar származik Nat King Cole (1961). 1962-ben Dean Martin felvette a dalt az Italian Love Songs cím albumához is .

Sophia Loren ebben a filmben apró szerepben látható Vittorio asszisztenseként a szórakozóhelyen. Abban az idben a kreditekben nem említették.

kritika

A Nemzetközi Filmek Lexikona megjegyezte: "[ezzel a filmmel] a Lattuada eltávolodott a neorealizmustól, hogy vastag melodrámával széles közönséget érjen el".

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Silvana Mangano és az El Negro Zumbon cím dal az Anna filmbl
  2. Silvana Mangano a Non Dimenticart énekli az Anna cím filmben
  3. Massimo Baldone: Flo Sandon. (PDF) In: Il Discobolo. Museo Virtuale del Disco e dello Spettacolo Radio, 3. o. , Hozzáférés ideje: augusztus 1., 2019 (olasz).
  4. Non Dimenticar , Nat King Cole énekli
  5. Non Dimentica r , Dean Martin énekli
  6. ^ Sophia Loren Annában . In: imdb.com .
  7. Anna. In: Nemzetközi filmek lexikona . Film szolgáltatás , elérhet november 12, 2015 . 

Opiniones de nuestros usuarios

Anita Balog

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anna (1951). Nekem tetszik

Benjamin Gál

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna (1951) talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna (1951) szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Klaudia Bognár

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna (1951)., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna (1951).

Mark Hajdú

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna (1951) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna (1951)