Ann-Sophie DuyckAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Sophie Duyck-ről van szó. A Ann-Sophie Duyck-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Sophie Duyck-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Sophie Duyck-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Sophie Duyck-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Sophie Duyck-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ann-Sophie Duyck (született július 23-, 1987-ben a Roeselare ) egy belga kerékpáros .

Atlétikai karrier

2011-ben, 2013-ban és 2014 Ann-Sophie Duyck volt idfutam bajnok a tartomány Nyugat-Flandria , és 2012 volt a harmadik a belga bajnokságban az azonos fegyelem. 2014-ben belga bajnok volt az idmérn, a Trophée d'Or Féminin idmér versenyeken a harmadik, a Chrono Champenois - Trophée Européen pedig a negyedik helyen végzett. Ötödik lett az idmérn az UCI 2014-es világbajnokságán .

2015-ben Duyck megnyerte a Chrono Champenois - Trophée Européen idfutamversenyt is . Ezenkívül különböz szakaszgyzelmeket ér el a turnékon. Az UEC 2017-es országúti országos bajnokságán a második helyen végzett az egyéni idfutamon. 2018-ig bezárólag ötször volt belga idfutam bajnok.

sikerek

2014
2015
2016
2017
2018
  • MaillotBélgica.svg Belga bajnok - egyéni idfutam

Csapatok

web Linkek

Commons : Ann-Sophie Duyck  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Gabor Bódi

A hozzám hasonlók számára, akik a Ann-Sophie Duyck keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Alexandra Kis

Jó cikk a Ann-Sophie Duyck