Ann-Marie MacDonaldAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Marie MacDonald-ről van szó. A Ann-Marie MacDonald-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Marie MacDonald-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Marie MacDonald-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Marie MacDonald-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Marie MacDonald-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ann-Marie MacDonald ( 1958. október 29- én született a kanadai CFB Baden-Soellingen katonai bázison, Rheinmünster közelében , Németország) kanadai író, újságíró és színészn. Torontóban él , Ontario , Kanada.

Élet

Ann-Marie MacDonald született egy NATO bázis a Németországban alkalmazott a kanadai fegyveres erk, ahol a szülei éltek és éltek. 1980 -ban sikeresen végzett a Kanadai Nemzeti Színházi Iskolában, színész szakon, és azóta számos területen megjelent.

1983 óta aktív színésznként amerikai és kanadai film- és televíziós produkciókban. Számos szerepe az Airwolf és az L Word, valamint a Better Than Chocolate cím vígjátékban való szereplés .

Regényíróként sikereket ért el az olvasók és az irodalomkritikusok körében a Fall on your Tnees (1996) és a The Way the Crow Flies (2003) cím filmekben . A színházi színpadon Kanada határain túl is ismertté vált a Goodnight Desdemona (Jó reggelt Júlia) (1988) Shakespeare -paródiájával . Legújabb darabja a Belle Moral: A Natural History címet viseli, és elször 2005 -ben mutatták be.

1996 óta a CBC kanadai televíziós msorszolgáltató Life and Times msorvezetje , amely elssorban, ha nem kizárólag, kanadai hírességek életrajzával foglalkozik. Nelson Mandela szerepelt például a Life and Times cím filmben is .

Ann-Marie MacDonaldot jelölték a 2016-os Neustadt Nemzetközi Irodalmi Díjra , amelyet végül egy másik szerz nyert el.

Mvek (válogatás)

Regények
  • Hallgassa meg könyörgésemet. Regény. (Térdre esés, 1996) Astrid Arz fordítása. Piper, München 2000 ISBN 3-492-22974-3 (jelölve az Amazon.ca els regény díjára )
    • Francia változat: Un parfum de cèdre. Traduit de l'anglais (Kanada) Lori St-Martin, Paul Gagné. Franciaország Loisirs 1999; Flammarion Quebec, Montreal 1999
  • Ahol a varjak repülnek Regény. (A varjú repül. Regény, 2003) Ulrike Wasel fordítása, Klaus Timmermann. Piper, München 2004 ISBN 3-492-04606-1 ( Steven Truscott- ügy alapján )
Játszik
  • Goodnight Desdemona (Good Morning Juliet) ("Goodnight Desdemona (Good Morning Juliet)", 1988). Fischer Bühnenverlag, Frankfurt 1999
  • Az arab szája. Színjáték . Blizzard Publ., Winnipeg 1995 ISBN 0-921368-52-6
  • A padlás, a gyöngy és a három finom lány. Színjáték . PUC Play Press, Toronto 1995
  • Belle morál. Természettörténet. Színjáték . Vintage Canada Books, Toronto 2004 ISBN 978-0-307-39724-9

Filmográfia (kiválasztás)

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Döntsök a 24. Neustadt Nemzetközi Irodalmi Díjért. Lyrikzeitung.com, 2015. május 27., hozzáférés: 2015. június 3 .

Opiniones de nuestros usuarios

Akos Dávid

Jó cikk a Ann-Marie MacDonald

Maria Máté

Valami mást kellett találnom a Ann-Marie MacDonald, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Ann-Marie MacDonald

Beata Szatmári

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Ann-Marie MacDonald-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Ann-Marie MacDonald-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Ann-Marie MacDonald itt. Ezért adom neked az öt csillagot