Ann-Louise SkoglundAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Louise Skoglund-ről van szó. A Ann-Louise Skoglund-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Louise Skoglund-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Louise Skoglund-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Louise Skoglund-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Louise Skoglund-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Eva Ann-Louise Skoglund (született június 28-, 1962-es a Karlstad , Svédország ) egykori svéd sportoló . volt az els Európa-bajnok a 400 méteres gátfutásban .

Élet

Skoglund már 1980-ban a moszkvai olimpiai játékokon 400 méteres távon szerepelt , de az elzetes futamban kiesett. Az 1982 -es athéni Európa-bajnokságon a nk 400 méteres gátfutása elször szerepelt a programban. Teljesen meglep, hogy az akkor 20 éves svéd 54,58 másodperc alatt megnyerte a címet az NDK-s Petra Pfaff és a francia Chantal Réga eltt .

Miután Skoglund két szovjet és három, az NDK-ból induló versenyz mögött az 1983-as helsinki világbajnokságon 54,80 másodperc alatt hatodik lett, 1984-ben Los Angelesben, a 400 méteres gátfutás olimpiai bemutatkozásán jó eséllyel döntbe jutott. Az esélyeik nttek, amikor kiderült, hogy a Szovjetunióból és az NDK-ból érkez futók az olimpiai bojkott miatt nem állnak rajthoz .

A Los Angeles-i döntben nyolc ország és öt kontinens nyolc futója versenyzett. Az eredmény:

Skoglund tehát kétszáz másodperccel kihagyta az olimpiai érmet.

Az 1986-os stuttgarti Európa-bajnokságon Skoglund új svéd rekorddal, 54,15 másodperccel a negyedik lett, mögötte a szovjetunióbeli Marina Stepanowa , Sabine Busch és az NDK-ból származó Cornelia Feuerbach mögött .

Verseny ideje alatt 1,75 m magas és 58 kg volt.

2006- ban Susanna Kallur volt az els svéd futó, aki Skoglund után aranyat nyert az Európa-bajnokságon, ezúttal 100 méteres gátfutásban.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Ella Sebestyén

Ebben a Ann-Louise Skoglund szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Valeria Berta

A Ann-Louise Skoglund szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Bianka Horváth

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Ann-Louise Skoglund-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Ann-Louise Skoglund-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Ann-Louise Skoglund itt. Ezért adom neked az öt csillagot