Ann-Louise HansonAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Louise Hanson-ről van szó. A Ann-Louise Hanson-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Louise Hanson-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Louise Hanson-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Louise Hanson-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Louise Hanson-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ann-Louise Hanson (született április 4, 1944-es a Kristianstad ) egy svéd énekesn .

Élet

Ann-Louise Hanson egy dél-svédországi raktármunkás lánya, és amatr versenyen való részvételével zenélett. Az 1960-as és 1970-es években Németországban is népszer volt, és Klaus Lorenzen gyártásában 1962-ben és 1963-ban részt vett a német Schlager Fesztiválon . A nyolcadik és a kilencedik helyet szerezte meg.

Összesen tizennégy alkalommal vett részt a Melodifestivalen - az Eurovíziós Dalfesztivál svéd elzetes döntése - , de soha nem érvényesült. Az egyetlen Tag emot en utsträckt keze képes, hogy felfüggeszti a tetején a norvég grafikonok az öt héten át, 1972-ben . John Mealing- szel együtt felvette Freddy Quinn Boy, Come Back Soon ( En dag ska jag komma tillbaka till dej ) svéd változatát .

Diszkográfia (válogatás)

Diagram elhelyezések
Az adatok magyarázata
Egyedülállók
Låt inte den skugga falla här
  SE 15-én 1978.02.06 (2 hét)
Kärleken kar
  SE 15-én 1942.04.20 (1 hét)
C'est la vie (Carson, Hanson és Malmkvist)
  SE 33 2004. 03. 26 (5 hét)
 • 1962: Hajó ment Santiago de Chile-be
 • 1962: Au Revoir, viszlát
 • 1963: Amikor ketten újra találkozunk
 • 1963: Lisszabon éjszakája
 • 1964: mindenhol rózsák nyílnak
 • 1965: te és én
 • 1966: csak egy
 • 1969: Papírból készült rózsa
 • 1970: Koppenhága és Trinidad között
 • 1976: Maskarádé
 • 1982: Néha irigyelnek

web Linkek

Commons : Ann-Louise Hanson  - Képek gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Ann-Louise Hanson fantasztikája - och förvirrande! - lemez i Melodifestivalen. In: Gustavs expertblogg. 2019. február 23., hozzáférés: 2019. március 17 (sv-SE).
 2. SWR "Ez csak egyszer volt" - Ritkaságok és leletek. Letöltve: 2013. május 18 .
 3. Diagramforrások: SE

Opiniones de nuestros usuarios

Hajnal ács

A Ann-Louise Hanson szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Ann-Louise Hanson szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Zoltan Márton

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Ann-Louise Hanson, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Alida Vámos

A hozzám hasonlók számára, akik a Ann-Louise Hanson keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.