Ann-Kristin ReyelsAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Kristin Reyels-ről van szó. A Ann-Kristin Reyels-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Kristin Reyels-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Kristin Reyels-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Kristin Reyels-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Kristin Reyels-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ann-Kristin Reyels , született Wecker (született szeptember 16-, 1976-os in Leipzig ) német rendez és forgatókönyvíró .

Élet

Reyels Lipcsében ntt fel. 1990-ben családjával Nürnbergbe költözött, ahol 1996-ban érettségizett. Tanulmányozni kezdte a politikát és a történelmet, amelyet két hónap után abbahagyott. Aztán egy évre Angliába ment. A következ években gyakornokként és asszisztensként dolgozott számos film- és televíziós produkcióban, köztük Heinrich Breloer Thomas Mann - Egy századi regény kutatója és produkciós asszisztense , Norbert Keil Vier Divided in Dawn cím horror rövidfilmjének rendezasszisztenseként és második kameraként. asszisztens Peter von Hallers-hez Gyerünk, édes halál .

2001-tl rendezést tanult a Konrad Wolf Filmmvészeti Egyetemen , többek között Helke Misselwitz professzornál . Reyels tanulmányai alatt két rövid filmet rendezett. 2004-ben a berlini Maxim-Gorki-Színházban rendezett színdarabot négy másik hallgatóval együtt .

2007 májusában megjelent Jagdhunde cím díjnyertes diplomafilmje , amelynek bemutatója a Berlinale 2007- ben volt , és többek között FIPRESCI-díjjal jutalmazták . Reyel második játékfilmje, a Formentera, bemutatója a 2012-es Berlinale-en volt.

Reyels felesége Johannes Reyels gitárkészít. Berlinben él és dolgozik.

Filmográfia

 • 2000: Helyiség karbantartás (rövidfilm)
 • 2003: Tatjana (rövid dokumentumfilm)
 • 2004: halvány (rövidfilm)
 • 2007: vadászkutya
 • 2012: Formentera
 • 2018: Most játszottunk

Díjak

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Ann-Kristin Reyels. Rövid életrajz az First Steps Film Awardon , hozzáférés 2020. április 1.
 2. ^ Formentera a Berlinale-n , 2012.
 3. Reyels, Ann-Kristin ( Memento 2013. szeptember 7 -tl a webarchívumban archive.today ). Életrajz a DEFA Alapítványnál .
 4. ^ A Német Filmek Fesztiváljának filmmvészeti díja, díjazott
 5. Reyels a Berlinale 2007
 6. Brandenburg állam fiatal tudósainak díja

Opiniones de nuestros usuarios

Valeria László

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Ann-Kristin Reyels, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Natalia Béres

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Ann-Kristin Reyels szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Szilard Horváth

A Ann-Kristin Reyels szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Ann-Kristin Reyels szóló cikk teljes és jól elmagyarázott