Ann-Katrin SchinkelAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Katrin Schinkel-ről van szó. A Ann-Katrin Schinkel-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Katrin Schinkel-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Katrin Schinkel-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Katrin Schinkel-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Katrin Schinkel-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ann-Katrin Schinkel (született May 4, 1989-es a Birkenfeld ) német futballista .

Karrier

A klubban

Schinkel futballpályafutását a VfR Baumholdernél kezdte, és 2006-ban a másodosztályú FC FC Saarbrückenbe költözött , ahol azonnal harcba lépett a védelem bal oldalán lév rendes pozícióért. Az els szezonban megnyerte a 2. Bundesliga South bajnokságot a Saarbrückennel, és felkerült a Bundesligába. Itt debütált 2007. augusztus 19-én (1. meccsnap) 11-es döntetlennel az SC Freiburg ellen . Mivel a szakadt keresztszalag egy elkészít játék a téli szünet 2007/08 , volt, hogy egy kis szünetet több mint egy éve, és nem tudta legyzni 1. FFC sem a - sikertelen - harc a kiesés, illetve a 2008 DFB kupa döntje a berlini Frankfurt elveszett, támogatás a pályán. Csak 2009 márciusában tért vissza a VfL Sindelfingen elleni másodosztályú mérkzés részeként, és valamivel késbb sikerült visszakapnia a Bundesligába csapatával. 2009. november 8-án (8. meccsnap) megszerezte egyetlen Bundesliga-gólját a Hamburger SV elleni 4-2-es hazai vereség során, azzal a céllal, hogy 3-1-re álljon.

Miután a Saarbrückent a 2010/11-es szezon végén ismét kiesett a Bundesligából, Schinkel csatlakozott a Bundesligához, és 2011 nyarán feljutott az 1. FC Lok Leipzig csapatába . Ez azonban csak hat hónap és hét privát okból teljesített mérkzés után távozott, és 2012 januárjában a SV Bardenbach regionális bajnokságba került . Ott játszik ikertestvérével, Sarah-val, és 2012 nyarán a Regionalliga Südwest bajnokaként emelkedett a 2. Bundesliga déli részén. A tabella alján azonban a csapatnak alig egy évvel késbb vissza kellett térnie a regionális bajnokságba.

Nemzeti csapat

Schinkel 2004. június 3-án debütált a német U-15-ös válogatottban a Hollandia elleni barátságos mérkzésen. 2004 és 2007 között összesen 22 mérkzést játszott a DFB junior csapatában , ebbl hármat az U-15-ösöknél, 18 -at az U-17-eseknél és egyet az U-19-es válogatottnál .

sikerek

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. a b Ann-Katrin Schinkelnek még várnia kell. Saarbrücker Zeitung, 2009. február 21, elérhet: 2014. június 17 .
  2. a b Az összes használati adat a Das Fußball Studio , a ni nemzeti bajnokságok , a délnyugati ni regionális bajnokság és a ni U-nemzetközi játékok adatbázisa szerint
  3. Ann-Katrin Schinkel izzad a Lok Lipcsében. (Az interneten már nem érhet el.) Rhein Zeitung, 2011. július 12., korábban eredetiben ; Letöltve: 2014. június 17 .  (Az oldal már nem elérhet , keresés az internetes archívumokbanInformáció: A linket automatikusan hibásként jelölték meg. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést.@ 1@ 2Sablon: Toter Link / www.rhein-zeitung.de  
  4. Defender Ann-Katrin Schinkel visszatér Saarland FC Lokomotive. (Az interneten már nem érhet el.) Sol.de, 2011. december 23., korábban eredetiben ; Letöltve: 2014. június 17 .  (Az oldal már nem elérhet , keresés az internetes archívumokbanInformáció: A linket automatikusan hibásként jelölték meg. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést.@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.sol.de  

Opiniones de nuestros usuarios

Valentin Balla

Köszönöm. A cikk a Ann-Katrin Schinkel hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Ann-Katrin Schinkel

Csaba Szücs

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Ann-Katrin Schinkel., Azt hittem, már mindent tudok a Ann-Katrin Schinkel., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Ann-Katrin Schinkel.

Vera Kalmár

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Ann-Katrin Schinkel