Ann-Kathrin KramerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Kathrin Kramer-ről van szó. A Ann-Kathrin Kramer-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Kathrin Kramer-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Kathrin Kramer-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Kathrin Kramer-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Kathrin Kramer-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ann-Kathrin Kramer (született április 4, 1966-os in Wuppertal ) egy német színészn és író . Áttörését 1995 -ben érte el Caro Koslowski magánnyomozóként a Die Partner cím ARD bnügyi sorozatban . 1999 -ben további hírnévre tett szert, mint Michelle Eisner BKA -profil , 2002 -tl pedig Lizzy Krüger biztos a ZDF Das Duo sorozatában .

Élet

Eredet és oktatás

Ann-Kathrin Kramer szabadúszó fest és szobrász lányaként született . Két bátyja van. A rendez és operatr, Willy Zielke a nagybátyja.

Kramer Wuppertalban járt középiskolába, amelyet 16 évesen hagyott ott. Dolgozott München , mint egy reklám tervez , festik turisták Görögországban és 1989 megkapta az A-szintet. 23 éves korában a müncheni Gmelin drámaiskolába járt, ahol színésznnek készült. Énekleckéket vett Anneliese Hofmann de Boer -tl és színészi órákat John Costopoulos Lee Strasberg -módszerével.

Magán

1987 és 1993 között Ann-Kathrin Kramer elször feleségül vette Peter Finkbeiner színészt . 1999 -ig öt évig volt kapcsolatban Jan Josef Liefers színésztársával , akivel a Die Partner cím televíziós sorozat forgatása közben ismerkedett meg . Ebbl a kapcsolatból származik egy 1997 -ben született fiú.

1999 óta együtt van Harald Krassnitzer osztrák színésszel , akivel a Hurenmord - Ein Priester hallgat . 2009. július 7 -én a pár tíz évnyi kapcsolat után férjhez ment a Wachau -i Duna -parti hajón . Együtt élnek a Wuppertal és Krassnitzer örökbefogadott otthon Mieming in Tirol .

Mivel az 1990-es évek óta Kramer önkéntesség a Dunkelziffer egyesület , amely támogatja a szexuálisan bántalmazott gyerekek. is nagykövete Szövetségi Gyermek Hospice Alapítvány a Olpe .

Karrier

Film és TV

1993 szeptemberében Kramert Franz Josef Gottlieb irányítása alatt Eva -ként látták Walter Plathe oldalán a ZDF szórakoztató különleges Nem tökéletes ember cím televíziós msorában. Az ezt követ idszakban számos vendégszerepben szerepelt különböz televíziós sorozatokban, mint például a SOKO München , a Szerelem magán és a Minden, kivéve a gyilkosságot . Megkapta els folyamatos sorozatszerepét VAGY ápolónként, Anna Seidelbergként a Sat.1 kórházi sorozatban Hallo, Unkel Doc! ahol feltnt az els tizennégy epizódban. A Die Partner huszonhat részes ARD televíziós sorozatban az egyik fszerepet játszotta Jan Josef Liefers és Ulrich Noethen mellett Caro Koslowski nyomozóként.

Azóta Kramer számos film- és televíziós produkcióban dolgozott. A ZDF Die Konkurrentin cím televíziós filmjében (1997) Dagmar Hirtz rendezt választotta dinamikus és ambiciózus üzleti közgazdásznak, Maren Riegernek, aki beleszeret versenytársába és fnökébe, Katharina Nordbergbe ( Charlotte Schwab ). Egy másik együttmködés Schwabbal a ZDF Das Duo cím krimisorozatát követte , ahol a névadó duót alakította vele Lizzy Krüger fnyomozóként, akit 2002 és 2006 között játszott.

A Marc Rothemund a szerelmi komédia különös viselkedését az ivarérett városlakók a párzási idszakban (1998), játszotta az egyik fszerepet mellett Christoph Waltz , aki játszik Charly, mint az ex-felesége Manuela. A televíziós dokumentumfilm film Abgehauen , amely alapján a naplók színész Manfred Krug, leírja a tényleges eseményeket, majd a külföldi munkavégzési a dalszerz Wolf Biermann a GDR , játszotta a szerepét a felesége és szobrász Manfred Salow , aki a Donath Péter filmje testesült meg. A Szo.1 thrillerben, a Whore Murder - A Priest Is Silent cím filmben elször a pap címszerepét játszó Harald Krassnitzer oldalán láthattuk , mint filmbeli nvérét, Anna Kleine -t. Rendez Christiane Balthasar , volt a Sat.1 erotikus thriller Hívás Boys - Minden öröm megvan az ára (1999) elször a szerepe a BKA dolgozó Frankfurt profilozó Michelle Eisner, aki az azonos televíziós sorozat a filmekben Stab - Halálos szerelmi utak (2002) és The Order - Murder Case in the Homeland még két alkalommal. Volt még egy hasonló szerepe a Vékony vonalon cím thrillerben , ahol beleszeret Carla rendrbe, aki titkos ügynökként megpróbálja megoldani barátja és kollégája titokzatos öngyilkosságát, egy ügyésszel és végül egy korrupció és szexizmus eszköze.

2001 januárjában láthatta elször a ZDF A ers csapat vendégszerepben cím krimi sorozatában . A Peter F. Bringmann féle színre epizód Lug und trug , játszotta a felesége a szállítmányozó Lars Buchwald ( Peter Sattmann ), aki színre saját elrablását, hogy új életet kezdjen kedvese Benno Sommer ( Majom Naujoks ) egy tisztességes induló tke. Az 2014 (a Gisela Kubasch) és 2015 (a második feleség az alapítvány alapító Günther Berger), ismét vendégszerepelt a bncselekmény-sorozat. Az Egyedül férfiak között cím ARD televíziós filmben a fiatal állatorvos, Dr. Tana Fechner, aki beleszeret a lovarda tulajdonosába, Bernhard Bauschba (Harald Krassnitzer). A Peter Keglevic a Sat.1 bncselekmény film Der Tanz mit dem Teufel (2001), amely nyomon követi az emberrablást a vállalkozó Richard Oetker decemberben 1976 volt mellett látható Sebastian Koch szerepében Lena.

A Sat.1 televíziós filmben, a Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (2006) cím filmben , amelynek Kramer forgatókönyvét is írta, alakította Therese Kötter kioszktulajdonost, aki csdbe megy. A Die Nun und der Kommissar cím televíziós krimisorozatban Camilla sajátos nvéreként szerepelt összesen három filmben 2006 -ban, 2009 -ben és 2012 -ben. 2007 Kramer volt az els alkalom, hogy a televíziós sorozatok bnügyi jelenetében meglátta, hol késbb a Brémai Lürsen és Stedefreund vizsgálócsoport fényes jövje vette át Frederike Kawentz szerepét. Az Im Meer der Lügen (2008) cím kétrészes televíziós sorozatban , amelyet Jörg Grünler rendezett, játszotta az egyedülálló anyát, Stefanie Ritter-t, aki beleszeret egy repülési kapitányba, gyilkossággal gyanúsítják, és egy mexikói börtönben köt ki. A Commissario Laurenti , Totentanz (2009) ARD bnügyi sorozat ötödik és egyben utolsó ügyében Kramer Laurenti sellenségének, Viktor Drakicnak ( Christopher Buchholz ) testvérét alakította , aki nemcsak szerzdéses gyilkosságokat követ el , hanem Alba Guerra ( Natalia Avelon ) újságírót is . lemészárol.

A Das Traumhotel , Chiang Mai (2010) cím filmsorozat tizenharmadik filmjében vezet szerepet vállalt Susanne Rückertként, akinek hiányzik férje, Holger, miután Thaiföldön, Chiang Maiban merült. A szombat.1 produkcióban, 380 000 volt - A nagyhatalmi kudarc (2010) a berlini Anja Radtke, egy energiaszolgáltató fmérnöke szerepében volt látható. 2010 -ben történelmi szerepet játszott Armin Rohde mellett a Der Meisterdieb cím ARD mesefilmben Greta grófnként . A Missing - Alexandra Walch, 17 (2011) cím kétrészes ORF 1 thrillerben Richy Müllerrel együtt megtestesíti a szenved szülket, akiknek Alexandra Walch lánya nyomtalanul eltnik 17. születésnapján. alakította Hubert Fischbach (Harald Krassnitzer) olajmenedzser feleségét Michael Riebl A verseny cím osztrák-német televíziós filmjében (2011). A Kleine Morde (2012) pszichológiai thrillerben Paul Falk mellett Julia Corner ügyvédként játszott az egyik fszerepben. Az Alles für Meine Daughter (2013) ARD televíziós filmben Ines Erdmannt, a kölni tanárt alakította, aki örökbe adta lányát, és aki több év után újra látni fogja t az iskolai osztályban. A Walter Weber dramedy A kolostor a falu (2015) vette oldalán Suzanne a Borsody és Therese Hamer szerepének intrika fonás pszichológus Dr. Ulrike Purscheck. A Liebe am Fjord ARD melodráma-sorozat utolsó filmjében , Das Alter der Erde-ben (2016) Birthe Haugen hegyi kalauznak látták, aki azzal fenyeget, hogy elveszíti a lábát, amikor 20 éves lánya, Tilde elköltözik otthonról. 2016 és 2017 között Harald Krassnitzerrel együtt látták az ARD filmsorozatban, a Szülk egyedül otthon , Schröder házaspárként. A Wedding in Rome (2017) cím filmben Max Hauser kölni építész édesanyjaként látták, aki beleszeretett a római Bianca D'Arcadia vonzó pincérnbe. A Verliebt auf Iceland (2019) ARD televíziós filmben az egyedülálló szül szerepét vette át Claudia Freydank, aki beleszeretett fia, Patrick legjobb barátjába, és megpróbálta elrejteni a fia ell. A ZDF Herzkinofilmjében Ein Sommer auf Mykonos (2020) a fszerepl Jana Johannson édesanyját alakította, akit Valerie Huber ábrázolt, aki ismét látja volt férjét Mykonosban.

Kramer a Szövetségi Dráma Szövetség és a Német Filmakadémia tagja .

Tevékenység szerzként

2005 -ben a Edition Riesenrad Verlag kiadta Kramer Matilda - Vagy az ablak nélküli házból való gyermekkönyvét . A jogokat késbb a Baumhaus Verlag vásárolta meg, és 2013-ban újra illusztrálták Matilda, az ablak nélküli házból érkezett lány címmel . 2014 márciusában a Matilda hírei, az ablak nélküli házból érkezett lány gyermekkönyvének folytatása volt.

2008 novemberében Stefan Loeffler kiadott egy könyvet Ann-Kathrin Kramerrl Találkozások címmel .

Filmográfia

Filmek

TV sorozatok és sorozatok

Gyerekek könyvei

irodalom

 • Manfred Hobsch , Ralf Krämer, Klaus Rathje: Filmszene D. A 250 legfontosabb fiatal német sztár a moziból és a tévébl. Schwarzkopf & Schwarzkopf, Berlin 2004, ISBN 3-89602-511-2 , 244. o.
 • Stefan Loeffler: Ann-Kathrin Kramer. Találkozások. kawe8, Ulm 2008, ISBN 978-3-9810137-3-3 .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. a b c d e f Ann-Kathrin Kramer , in: Internationales Biographisches Archiv 29/2013 2013. július 16-tól, a Munzinger archívumban , hozzáférés 2013. július 16-án ( a cikk eleje szabadon elérhet)
 2. ^ Az sök kerestek: Ann-Kathrin Kramer ( emlékm 2010. március 24-tl az Internet Archívumban ). Heiko Schäfer filmje. Adás a WDR -n 2010. március 19 -én. Hozzáférés: 2010. január 5.
 3. a b Vö. Ülj, hat! - Iskolai történetek Németországból (3/3). Kísérleti iskola . Dokumentumfilm Susanne Bausch az SWR nevében. Német premier 2005. december 22 -én
 4. Ann -Kathrin Kramer - életrajz és filmográfia. In: Filmbagoly. Letöltve: 2021. február 1 .
 5. a b c Házasságtörési dráma Wettenben, dass .. In: BZ , 2006. január 28 -i online kiadás.
 6. Kurva gyilkosság - Egy pap hallgat. In: TV játékfilm . Letöltve: 2021. augusztus 27 .
 7. ^ Krassnitzer / Kramer: Esküv a Dunán In: Hamburger Abendblatt , online kiadás 2009. július 15 -tl.
 8. Szerelmes kering a kék Dunán In: Bunte 30/2009. Szám.
 9. Jonas Erlenkämper: Krassnitzer áradozik a wuppertali csillogásmentes életrl In: Berliner Morgenpost , 2016. december 2-i online kiadás.
 10. Ann-Kathrin Kramer és Harald Krassnitzer: Time out in Christmas In: Gala , online kiadás 2016. december 25-tl.
 11. ^ A "Bundesstiftung Kinderhospiz" bemutatja az új nagykövetet In: Westfälische Rundschau , 2008. augusztus 12 -i online kiadás.
 12. The Partners (26 rész). Letöltve: 2020. március 30 .
 13. a b c d e f Ann-Kathrin Kramer: karakter színészn és szerz A ZDF hivatalos weboldala ; megtekintve: 2020. április 27.
 14. Ann-Kathrin Kramer a Fernsehserien.de oldalon
 15. Ann-Kathrin Kramer: Egyre többen vesznek részt, akik a tömegekkel kompatibilis filmet akarnak készíteni. Ann-Kathrin Kramer Tobias Goltz-szal beszélgetve, 2008. január 3-i bolygóinterjú.
 16. Commissario Laurenti: A forgatás megkezdése az új "Totentanz" epizódban Henry Hübchen társaságában Triesztben / Olaszországban 2008. május 6 -án a presseportal.de oldalon
 17. Das Erste: "Hochzeit in Rom" (AT): Lövés Olaszországban Harald Krassnitzer és Ann-Kathrin Kramer társaságában egy romantikus ARD Degeto vígjátékért 2016. október 12-tl a presseportal.de oldalon
 18. Ann-Kathrin Kramer In: deutsche-filmakademie.de; 2020 augusztus 1 -én volt elérhet.

Opiniones de nuestros usuarios

Arpad Lengyel

Ebben a Ann-Kathrin Kramer szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Dominik Császár

Tetszik az oldal, és a Ann-Kathrin Kramer szóló cikk az, amit kerestem

Jennifer Miklós

Nagyszerű poszt a Ann-Kathrin Kramer., Nagyszerű poszt a Ann-Kathrin Kramer.

Kamilla Balla

Köszönöm. A cikk a Ann-Kathrin Kramer hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Ann-Kathrin Kramer