Ann-Christin StrackAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ann-Christin Strack-ről van szó. A Ann-Christin Strack-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ann-Christin Strack-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ann-Christin Strack-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ann-Christin Strack-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ann-Christin Strack-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ann-Christin Strack (született December 20-, 1993-ban a Giessen ) német bob vezet és az egykori sprinter .

Élet

Strack 2009-ben kezdett atlétikával foglalkozni, és sprinteléssel foglalkozott . 2015 óta fékez a német válogatottban. A szezonban debütált az Európai Kupában, és ezüstérmet nyert kétfs bobban Kim Kalickivel a 2016-os Winterberg junior világbajnokán .

Amikor Bob világbajnokságon debütált a 2015/16-os szezonban, 2015. december 5-én Winterberg . A versenyt a hetedik helyen zárta. Els vb-gyzelmét, amely egyben els dobogója is volt, 2018. december 15-én, Winterbergben, Stephanie Schneiderrel érte el .

A 2018-es téli olimpia a Pyeongchang , tagja volt a német válogatott, de nem vesz részt a versenyeken.

Strack részt vett két bob és a csontváz világbajnokságon és megnyerte az ezüstérmet a Stephanie Schneider a Whistler 2019-ben .

A 2019-es Európa-bajnokságon Schönau am Königssee-ben ezüstérmet nyert Stephanie Schneiderrel, 2017-ben pedig Igls- ben Köhler Annával a bronzérmet.

Versenyeredmények

Világbajnokság

Európa-bajnokság

 • 2 érem:
  • 1 ezüstérem (kétfs bob, Schönau am Königssee 2019);
  • 1 bronzérem (kétfs bob, Igls 2018-ban ).

Junior világbajnokság

 • 1 érem:
  • 1 ezüstérem (kétfs bob a Winterbergben 2016-ban).

Világbajnokság

 • 4 dobogós hely a kétfs bobban:
  • 2 gyzelem;
  • 2 harmadik hely

Világkupa-gyzelmek

dátum hely ország fegyelem
2018. december 15 Winterberg NémetországNémetország Németország Kétfs bob, Stephanie Schneiderrel
2019. január 19 innsbruck AusztriaAusztria Ausztria Kétfs bob, Stephanie Schneiderrel

Német bajnokság

 • 1 érem:
  • 1 ezüstérem (kétfs bob, Winterberg 2019-ben).

Európai Kupa

 • 1 második hely

Egyéni bizonyíték

 1. Wayback Machine. 2018. december 10 , 2019. július 23 .

web Linkek

Commons : Ann-Christin Strack  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Adrien Fülöp

Jó cikk a Ann-Christin Strack

Viktoria Takács

Nagyszerű poszt a Ann-Christin Strack., Nagyszerű poszt a Ann-Christin Strack.

Gertrud Kurucz

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Ann-Christin Strack, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Ann-Christin Strack., Ez egy jó cikk a Ann-Christin Strack