AnmaryAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anmary-ről van szó. A Anmary-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anmary-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anmary-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anmary-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anmary-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anmary (valójában: Linda Amantova ; született March 3, 1980-as in Gulbene , lett SSR ) egy lett énekes . A gyönyör dal cím dalával képviselte Lettországot a 2012 -es bakui Eurovíziós Dalfesztiválon .

A rigai Lett Zeneakadémián folytatott tanulmányai után énekoktatóként tevékenykedett. 2003-ban részt vett a lett tehetségkutató Talantu Fabrika részben, és második lett. 2012. február 18-án a nemzeti lett elzetes döntéshozatalban, az Eirodziesma 2012-ben érvényesült , és így Lettországot, mint a Musiqq duó utódját képviselte a 2012- es Eurovíziós Dalfesztivál els eldöntjében. végs. Angol nyelv "Beautiful Song" daluk szövege Rolands dris-tl, Ivars Makstnieks zenéjétl származik. A Dalfesztivál döntje után sem jutott fel a listára a Szép Dal .

internetes linkek

Egyéni bizonyíték

  1. BEAUTIFUL SONG, ANMARY ( Memento 2012. május 30-tól az Internet Archívumban ) (angol, lett, 2012. május 23.
  2. Anmary Lettország számára Bakuba ( Memento 2012. március 22-tl az Internet Archívumban ) az eurovision-austria.com címen
  3. Chartsurfer ( Memento az az eredeti származó március 5, 2016 az Internet Archive ) Info: A archív linket helyeztünk automatikusan, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.chartsurfer.de

Opiniones de nuestros usuarios

Olga Koncz

Nagyszerű poszt a Anmary., Nagyszerű poszt a Anmary.

Alex Major

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anmary., Azt hittem, már mindent tudok a Anmary., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anmary.

David Szalai

Ebben a Anmary szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Aniko Simon

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anmary, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anmary., Ez egy jó cikk a Anmary