AnkylográfiaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ankylográfia-ről van szó. A Ankylográfia-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ankylográfia-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ankylográfia-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ankylográfia-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ankylográfia-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ankylography (görögül: Ankylos - ívelt, graphein - write) egy lensless képalkotás folyamatát .

Eljárás

Eddig csak egyetlen méréssel lehet adatokat létrehozni, amelyekbl az ábrázolt tárgy térszerkezete rekonstruálható. A tudósok a kaliforniai Nanosystems Intézet (CNSI), Molekuláris Biológiai Intézet a University of California, Los Angeles , a University of Colorado Boulder és a University of North Texas írja le a folyamatot a tudomány Nature magazinban .

A tárgy van megvilágítva lézert bocsát puha X- sugarak. A röntgensugarak diffrakciósak . A diffrakciós mintát fényképesen rögzítik. Ha a kétdimenziós diffrakciós minta kell felbontású, akkor az objektum háromdimenziós szerkezete kiszámítható belle. Az ankylográfia még mindig kísérleti stádiumban van.

Hivatkozások

  1. cikk a természetben , közzétéve 2009. december 16
  2. 2010.01.01. 34. oldal

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Jozsef Erdélyi

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Ankylográfia

Gitta Szarvas

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Ankylográfia íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Ankylográfia

Marian Mező

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Ankylográfia-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Ankylográfia-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Ankylográfia itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Gerda Virág

A Ankylográfia szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Ankylográfia szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.