AnkogelAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ankogel-ről van szó. A Ankogel-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ankogel-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ankogel-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ankogel-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ankogel-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ankogel
Ankogel az Auernigbl

Ankogel az Auernigbl

magasság 3252  méterrel a tengerszint felett A.
elhelyezkedés Karintia és Salzburg , Ausztria
hegység Ankogel csoport
Dominancia 6,34 km   Großelendkopf
Vágási magasság 578 m   Großelendscharte
Koordináták 47 ° 3 '4 "  É , 13 ° 14' 55"  E
Ankogel (Karintia)
Ankogel
szikla Kétélt , eklogit
Els emelked 1762-ben a mezgazdasági termel Patschg származó Böckstein
Normális módon Alpesi túra hegymászással (I +)

Opiniones de nuestros usuarios

Ivan Csonka

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Ankogel, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Norbert Balla

Ezt a bejegyzést a Ankogel-ről pont ezt kerestem.

Roberta Bán

A Ankogel szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Ankogel szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.