Ankh (számítógépes játék)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ankh (számítógépes játék)-ről van szó. A Ankh (számítógépes játék)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ankh (számítógépes játék)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ankh (számítógépes játék)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ankh (számítógépes játék)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ankh (számítógépes játék)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ankh
Ankh-logo.png
Stúdió Fedélzet13
Kiadó EurópaEurópabhv Software Noviy Disk Viva Media Telltale Games
OroszországOroszország
Egyesült ÁllamokEgyesült Államok
világ
Senior Developer Jan Klose
Zeneszerz Alexander Röder
Markus Schmidt
Alex Pfeffer
Erstveröffent-
lichung
2005. október 31
felület Linux , macOS , Nintendo DS , Windows
Játékmotor PINA
mfaj Pont és kattintson a kalandra
Játék mód Egyjátékos
ellenrzés egér
közepes CD-ROM , letölthet
nyelv Német angol
Korosztály besorolása
USK kiadva 0-ról
12 év feletti korosztály számára ajánlott a PEGI
PEGI tartalom
besorolása
Erszak, káromkodások

Az Ankh (ejtsd: Anch ) egy 3D-s grafikával ellátott point-and-click kaland , és a német Deck13 fejleszti csapat munkája . A játékot 2005-ben adta ki a Rebel Games, amely a bhv Software kiadóhoz tartozik .

cselekmény

Az akcióra az ókori Egyiptomban , Kairóban kerül sor . A fiatal Assil, egy építész fia, titkos, vad partit ünnepel barátaival az apja által tervezett fáraó piramisában . Assil akaratlanul megszentségteleníti a Scarab King sírját, és ezért egy átokkal feltámadott múmia bünteti, amely állítólag egy id után halálához vezet. Miközben megérinti Assilt, a múmia elveszíti az ankh- ját, amely az áldozata karjára csúszik. Assil most megpróbál közönséget szerezni a fáraóval, hogy segítséget kérjen az Isten-királytól az átok ellen. Meg kell akadályoznia azt is, hogy az ankh Osiris , az alvilág istenének kezébe kerüljön - anélkül, hogy ismerné a mtárgy jelentését.

Játék elve és technológiája

Az Ankh egy lineáris kalandjáték, akció nélkül. A fszerepl Assil egyik pontról a másikra kerül, ha egyszeren rákattint az egérre, vagy az egérrel kattintva kölcsönhatásba lép emberekkel vagy tárgyakkal. A párbeszédablakokban feleletválasztós lehet használni, hogy kiválassza, mit mond a karakter. A párbeszédek úgy jelennek meg, mint egy filmben, fekete sávokkal a képerny tetején és alján. A kamera felváltva elre-hátra pörög a párbeszéd vezeti között. A leltár legfeljebb tíz tétel számára kínál helyet. A játék késbbi szakaszában együttmködés jön létre Thara ni karakterrel. Ezután válthat az Assil és a Thara karakterek között.

Gyártási jegyzetek

Már 1997-ben a frankfurti fejleszt, az Artex Software kifejlesztette az Ankh: The Tales of Mystery nev játékot, de csak a RISC OS-hez . 2001-ben az Artex munkatársai megalapították a Triggerlab GmbH-t, amelyet 2002-ben Deck 13-ra kereszteltek át.

Ankh-ban a megfelel adag humor beépítése érdekében a fejlesztk tanácsot kértek a volt LucasArts alkalmazottaktól. Az Ankh néhány szerepljét ismert hangszínészek beszélik. Oliver Rohrbeck , Ben Stiller amerikai színész német hangja Assil-t testesíti meg német változatban. Több mellékszerepet Thomas Danneberg mond el , aki többek között John Cleese névre keresztelt és karaktereit a régi Monty Python- filmekhez hasonlóan szólította meg . Gamestar szerint a játék gyártási költségei "az alacsony hatjegy tartományban voltak".

Az ixsoft kiadó 2006 novemberében jelentette be, hogy a német RuneSoft portálcéggel együttmködve kiadja az Ankh for Linux programot . Feltételként azonban kijelentették, hogy legalább 200 elrendelés készül. Ezt a számot tíz nap múlva érték el. A játékot 2006 decembere óta szállítják Linuxra. Ezenkívül a játék külön kiadása 2006 augusztusában jelent meg, egy évvel a megjelenése után. A játék mellett tartalmaz egy "Ankh készítését", az elzeteseket, egy dalt, különféle grafikákat és koncepcióvázlatokat. 2008-ban a játékot a Deck 13 átalakította a Nintendo DS-hez . 2015-ben a gyártó "születésnapi kiadást" tett közzé a modern rendszerek technikai kiigazításával és néhány olyan bónusz anyaggal, mint például a filmzene.

2006 októberében megjelent a második rész Ankh: Ozirisz szíve címmel . Egy másik folytatás Ankh: Az istenek összecsapása címmel 2007 novemberében jelent meg. A sorozat spin-offja, az Ankh: The Lost Treasures rejtett tárgy játék 2009 decemberében jelent meg.

recepció

vélemények
kiadvány Értékelés
4játékos 85%
GameStar 78/100
Meta-értékelések
GameRankings 76%

A 27 összesített értékelésbl Ankh 76% -os pontszámot ért el a GameRankings-en .

A német 4Players játékmagazat dicsérte a játék hangulatát, rendezését, párbeszédeit és humorát, de kritizálta a lineáris felépítést és a rövid játékidt. A magazin úgy találta, hogy Ankh a kezdk számára különösen alkalmas, mivel hozzáférhet és alacsony nehézségi fokú. A német Gamestar nyomtatott magazin klasszikus egérkattintásos kalandot látott, tele élénk mondásokkal és okos utalásokkal, amelynek fair puzzle design mindig tudatja a játékossal, hogy a játék mely feladatait kell megoldani ezután, de egyes esetekben abszurd vagy felszínes rejtvények vannak jelen.

Díjak

Ankh 2005-ben számos díjat kapott:

 • Német fejleszti díj
  • 1. hely: A legjobb német játék
  • 1. hely: A legjobb filmzene / játékon belüli hangzás
  • 2. hely: A legjobb történet / játék világa
 • GameStar
  • A legjobb német játék
 • 4játékos
  • A legjobb német játék

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Gamestar.de: német játékok külföldön. Letöltve: 2021. június 14 .
 2. a b 4Players.de: Teszt: Ankh. Letöltve: 2018. december 3 .
 3. a b Ankh a tesztben - Teszt az egyiptomi kalandhoz. In: GameStar . 2005. november 16, hozzáférés: 2019. október 5 .
 4. B a b GameRankings.com: Ankh ( Memento 2017. január 22-tl az Internetes Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Alexandra Barna

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Ankh (számítógépes játék) talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Ankh (számítógépes játék) szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Agnes Forgács

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Ankh (számítógépes játék)., Helyes

Helga Bodó

Ez egy jó cikk a Ankh (számítógépes játék)_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Alexander Balog

Ezt a bejegyzést a Ankh (számítógépes játék)-ről pont ezt kerestem.