Anker autógyár, Paul GriebertAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anker autógyár, Paul Griebert-ről van szó. A Anker autógyár, Paul Griebert-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anker autógyár, Paul Griebert-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anker autógyár, Paul Griebert-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anker autógyár, Paul Griebert-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anker autógyár, Paul Griebert-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Anker Automobilfabrik Paul Griebert német autógyártó volt, amely 1918 és 1920 között a (berlini) Tempelhofban, az Ordensmeisterstraße 16. szám alatt található ingatlanon alapult . Úgy jött ki a Anker fém termékek gyár számára villanymotorok , amely létezett az Ritterhof , Ritterstrasse 11 Berlin-Kreuzberg 1914-ig .

jármvek

Egy kis autó épült volt felszerelve motorkerékpárhoz különböz gyártók és gyorsan cserélhet szervekkel. Egy másik forrás azt jelzi, hogy a Wanderer-Werke négyhengeres motorja 1145 cm³ térfogatú volt . 1919-ben a társaság egy módosított Vomag omnibusszal rövid idn belül buszjáratot üzemeltetett Hallescher Tor és Marienfelde között . A cég vagyonának kizárási aukciójával a cég 1920-ban csdbe ment .

irodalom

  • Halwart Schrader: Német autók 18861920. Motorbuch Verlag, Stuttgart 2002, ISBN 3-613-02211-7 , 28. o.
  • Harald H. Linz, Halwart Schrader : A Nemzetközi Automobil Enciklopédia . United Soft Media Verlag, München 2008, ISBN 978-3-8032-9876-8 , fejezethorgony.
  • George Nick Georgano (fszerkeszt): Az autó Beaulieu-enciklopédiája. 1. kötet: A - F. Fitzroy Dearborn Publishers, Chicago 2001, ISBN 1-57958-293-1 . (Angol)
  • Matthias Heisig: A mobil Tempelhof. Anker autógyár. In: Berlini Tempelhof kerületi hivatal (szerk.): Vasból a csokoládéig. A Tempelhof kerület és ipara. Berlin 2000, 187. o.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Georgano: Az autó Beaulieu-enciklopédiája.
  2. ^ Matthias Heisig: A mobil Tempelhof. Anker autógyár. In: Berlini Tempelhof kerületi hivatal (szerk.): Vasból a csokoládéig. A Tempelhof kerület és ipara. Berlin 2000, 187. o.
  3. Harald H. Linz, Halwart Schrader : The International Automobile Encyclopedia . United Soft Media Verlag, München 2008, ISBN 978-3-8032-9876-8 , fejezethorgony.

Opiniones de nuestros usuarios

Elvira Hegyi

Örömmel találtam ezt a cikket a Anker autógyár, Paul Griebert., Örömmel találtam ezt a cikket a Anker autógyár, Paul Griebert.

Norbert Bencze

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anker autógyár, Paul Griebert talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anker autógyár, Paul Griebert szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Timea Bodor

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anker autógyár, Paul Griebert., Helyes

Marian Huszár

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anker autógyár, Paul Griebert