Anke VondungAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Vondung-ről van szó. A Anke Vondung-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Vondung-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Vondung-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Vondung-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Vondung-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Vondung (* 1972 in Speyer ) egy német operaénekes ( mezzoszoprán , alt ).

Élet

2003 és 2006 között a Semperoper tagja volt , amelynek késbb vendégként maradt. Itt énekelte többek között Giulio Cesare-t, Dorabellát, Sesto-t, Octavianust, Clairont ("Capriccio"), Cenerentolát és Carment.

Énekelt különösen a Salzburgi Fesztiválon , a Glyndebourne Opera , a Bajor Állami Operaház , a Théâtre du Châtelet és az Opéra Bastille , Párizs, valamint a State Operák Hamburg , Berlin és München , és a Metropolitan Opera a New York City .

Énekelte Dorabella szerepét a Così fan tutte-ban , Cherubino-t a Le nozze di Figaro-ban , Octavian-t a Der Rosenkavalier-ben , Carmen-t Bizet operájában , Marguérite-t Berlioz "Damnation de Faust" -jában és Das Lied von der Erde- t Gustav Mahler és számos vallásos mvet Johann Sebastian Bach. Kiterjedt koncertrepertoárjában szerepel Berlioz "Les nuit d'été" cím ciklusa is, amelyet többek között a lipcsei Gewandhaus Zenekarral tolmácsolt.

Színházrajz (válogatás)

Diszkográfia

Anke Vondung körülbelül 15 felvételt tett közzé, többnyire a BBC / Opus Arte , a Harmonia Mundi és a Farao együttmködésében . A kiválasztott mvek a következk:

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Graz Zenemvészeti és Eladómvészeti Egyetem: Anke Vondung - Mezzo-Soprano ( Memento 2012. július 29-tl az internetes archívumban. Ma )
  2. Anke Vondung életrajza , bach-cantatas.com .
  3. B a b Semperoper Dresden: Anke Vondung ( Memento 2013. október 29-tl az Internetes Archívumban ) ( angol )
  4. a b FARAO klasszikusok: Anke Vondung életrajza ( Memento 2013. október 29-tl az Internetes Archívumban )
  5. ^ Staatskapelle Dresden: Anke Vondung, mezzoszoprán ( memento származó augusztus 24, 2011 az Internet Archive )
  6. North County Times: A német mezzo viseli a Rosenkavalier címszerepl nadrágját ( Memento , 2011. május 9, az Internet Archívumban )
  7. A BBC Four Music: Az a század, amely minket létrehozott ( Memento , 2010. április 12., az Internetes Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Lili Molnár

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anke Vondung-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anke Vondung-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anke Vondung itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Marta Lengyel

Nagy felfedezés ez a cikk a Anke Vondung és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anke Vondung és az egész oldal

Gerda Császár

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anke Vondung_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.