Anke VelmekeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Velmeke-ről van szó. A Anke Velmeke-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Velmeke-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Velmeke-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Velmeke-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Velmeke-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Velmeke (született október 22-, 1963-as in Olsberg / Sauerland ) német író .

Élj és cselekedj

Anke Velmeke 1984-tl 1990-ig romantikát és németet tanult . Diplomáját a foka a diploma fordító re. A barcelonai tartózkodás után szabadúszó íróként él Geisenheimben, Hessenben .

Anke Velmeke regények , novellák , novellák és rádiójátékok szerzje .

Díjak

1995-ben megkapta Mainz városának irodalmi elmeneteli díját , 1997 - ben Rajna-Pfalz államának Martha-Saalfeld elmeneteli díját, 1999-ben pedig a berlini irodalmi kollokvium ösztöndíját . 2000-ben "Luftfische" cím regényét elnyerte a zsri külön ajánlása az Aspect-díjra, és Rajna-vidék-Pfalz német írói támogató csoportja "Az év könyve 2000" -nek nevezte el . 2001-ben megkapta a Vesztfáliai Kulturális Munkát Támogató Társaság Irodalmi Díját , 2002-ben Észak-Rajna-Vesztfália Állam Irodalmi Díját , 2009-ben Rajna-Pfalz Mvészeti Díját . Ugyanebben az évben Anke Velmeke megkapta a Rheingau-Taunus-Kreis kulturális díjat. 2010-ben Hans-im-Glück-díjat is kapott a Vesztfáliai Kulturális Munkát Támogató Társaságtól.

Mvek

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A Vesztfáliai Kulturális Munkát Támogató Társaság irodalmi díjának nyertese

Opiniones de nuestros usuarios

Aniko Vajda

Tetszik az oldal, és a Anke Velmeke szóló cikk az, amit kerestem

Viola Szücs

A hozzám hasonlók számára, akik a Anke Velmeke keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Jelena Fodor

Örömmel találtam ezt a cikket a Anke Velmeke., Örömmel találtam ezt a cikket a Anke Velmeke.

Gertrud Tolnai

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anke Velmeke_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.